`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi Back Warrior 170 to 180cm

  • Spidi Back Warrior 170 to 180cm
  • Spidi Back Warrior 170 to 180cm
  • Spidi Back Warrior 170 to 180cm

Spidi Back Warrior 170 to 180cm

Produktbeskrivelse Spidi Back Warrior 170 to 180cm

Den Warrior teknologien er baseret på meget stødabsorberende lys kompositmaterialer celler. Det konkrete resultat er et niveau 2 CE-certificering med en gennemsnitlig stødabsorberende faktor 9 kilonewton.


Under certificeringen test for denne slags beskyttere, skal den ønskede værdi af resterende energi ikke være over 18 KNS. Den resterende energi Warrior Tilbage er 7,8 KNS.


Overraskende let, tynd og komfortabel, denne beskytter udvikler ideen om den forbedrede komfort som en faktor til forbedring af sikkerheden, fordi det gør ridning lettere og lad rytteren koncentrere sig bedre.


Luften kanalisering og det interne net til formål at forbedre luftcirkulation, omkring 50% mere end almindelige ryg beskyttere.


Gennemførelsen af ​​komfortable avancerede materiale og et innovativt design tillod Tilbage Warrior at bo under 560 g af den samlede veje, dette imod og gennemsnitlig 900 g af traditionelle beskyttere.


Stor fokus på ergonomi: et dobbelt fastgørelsessystem på båndet og forskellige størrelse skalaer for mennesker og dame garantere en brugerdefineret montering fra 145 cm til 195 cm højde.


Denne tilpasning er også at altid at have beskytteren til at klæbe på ryttere tilbage og ikke gribe ind i veste båret. Tilbage Warrior vil være tilgængelig i 4 forskellige størrelser for mennesker og 2 forskellige størrelser i Fit For Lady version.


På tilbud nu, Spidi Back Warrior 170 to 180cm til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos motardinn, Kan du finde udstyr til Beskyttelser, extra mange Kropsbeskyttelse. Vi har mange forskellige Kropsbeskyttelse, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Spidi Back Warrior 170 to 180cm

Alder
lysposition
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk