up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spidi

Spidi Bukser Rain Salopette WP

Spidi Bukser Rain Salopette WP

Spidi Bukser Rain Salopette WP

plus
  • Play videoSpidi Bukser Rain Salopette WP
  • Spidi Bukser Rain Salopette WP
  • Spidi Bukser Rain Salopette WP
  • Spidi Bukser Rain Salopette WP

Spidi Bukser Rain Salopette WP

Produktbeskrivelse Spidi Bukser Rain Salopette WP

Denne vandtætte samlet er designet til at modstå vand siver takket være en vandtæt membran opdraget til halsen niveau. Alt er integreret med høj krave og udvidet lynlås dækker klap, der alle arbejder som en barriere mod vand.


Talje fitting er garanteret af elastiske velcro flaps, mens RAIN SALOPETTE kan kobles med regnslag med justerbar velcrobånd i stand til at tilpasse sig forskellige ridning stilarter for at undgå den stadig irriterende flagrende effekt.


Adskillige stretch fiber skær er placeret i det øverste område for at øge transpiration, mens 3 lynlåse og brede refleks områder også gør dette udstyr let at bære og nyttige i mørke timer.Specifikationer:


Størrelse: 25x15x15 cm


Vægt: 0,80 kg


Hvis du står og mangler en Spidi Bukser Rain Salopette WP, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Herretøj udstyr fra mærker som Spidi, er produceret af de bedste materialer. Spidi er eksklusiv design motorcykel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Spidi Bukser Rain Salopette WP i dag!

Funktioner Spidi Bukser Rain Salopette WP

Længde
Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up