`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi Compact Warrior Back 510

Spidi Compact Warrior Back 510

Spidi Compact Warrior Back 510

  • Spidi Compact Warrior Back 510
  • Spidi Compact Warrior Back 510
  • Spidi Compact Warrior Back 510
  • Spidi Compact Warrior Back 510

Spidi Compact Warrior Back 510

Produktbeskrivelse Spidi Compact Warrior Back 510

Denne beskytter er certificeret til højder fra 157cm til 193cm.


I henhold til gældende lovgivning, giver denne protector beskyttelse til alle områder af kroppen, og er derfor velegnet til brug inden for de ovenfor nævnte målinger


Strukturen af ​​Back Warrior Z54 er en flerlags sandwich af materialer, det første af hvilket er stiv og spreder chok, mens den anden og tredje er gradvist blødere og absorbere anslagsenergi.


Terninger forme den indre og den ydre overflade af Warrior Tilbage er i stand til at absorbere og yderligere 20% af anslagsenergien mere end en simpel plan overflade, alt samtidig opretholde en stor slidstyrke.


Den blødere indvendige overflade er også blevet formet med henblik på at sikre luftcirkulation derved bevare komfort, især i varme klimaer.


Den ejendommelige form og overfladestruktur også gøre for en stærkt fleksibel og let beskytter, let kan oplagres, hurtig til at udruste og behageligt for enhver form for ridning position.Features:


- Ydelse: One size fits all


Spidi Compact Warrior Back 510 vil fuldende dit motorcykel udstyr. I vores online butik motardinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos motardinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online motorcykel butik, Du kan blandt andet finde motorcykel udstyr, som passer til Spidi Compact Warrior Back 510.

Funktioner Spidi Compact Warrior Back 510

lysposition
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Produkt som forventet

-

Hurtig levering og ingen konflikter.

God handel

-

Jeg var meget tilfreds med købet. jeg anbefaler

Forsendelsen tog næsten 3 uger, men meget glad!

-

Jeg købte en spidi compact warrior 510 rygbeskytter. Det tog næsten 3 uger at komme dertil, men jeg er meget tilfreds med det. Det passer perfekt i min læder-spidi-jakke. Det er super let og ikke meget længe, jeg er 1,68, og krigeren har lige ret.

Ankom til tiden som annonceret

-

SOM FRA MEDDELELSE. ANKOMST I DE FORBUDBARE TIDER

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk