up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSpidi Defender Back and Chest 145 to 160cm
  • Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm
  • Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm
  • Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

plus
Spidi

Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Produktbeskrivelse Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Defender Back & Chest blander en Back Warrior level 2 CE-beskytter med en CE-brystbeskytter til en unik combo designet specielt til racer og sport. Vægten er kun omkring 700 gram, og komfort er det primære mål.

Warrior-teknologien tillod Spidi at skabe stødabsorberende udskårne overflader lavet af kompositstødbaserende materiale, alle med en lille vægt og tykkelse kombineret med stor fleksibilitet.

Luftåbninger og internt mesh muliggør transpiration og hjælper med at køre i komfort, mens et dobbelt fastgørelsessystem giver rytteren et stort valg med hensyn til montering og justering.


Er du helt vild med motorcykel? Få din Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Spidi. Glem ikke vores store udvalg i Beskyttelser, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive motorcykel er de fleste af vores Kropsbeskyttelse varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

lysposition
Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up