`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm
  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm
  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm
  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Produktbeskrivelse Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Defender Tilbage & Chest blander en Back Warrior niveau 2 CE protektor med et CE Bryst protektor for en unik combo designet specielt til kapsejlads og sport. Vægten er kun omkring 700 gram og komfort er det primære mål.


Den Warrior teknologi tilladt Spid til at skabe stødabsorberende udskårne flader, som komposit chok basorbing materiale, alle med en lille vægt og tykkelse kombineret med stor fleksibilitet.


Ventilationsspjæld og interne mesh tillader transpiration og hjælp tur i komfort, mens en dobbelt fastgørelsessystem giver rytteren et bredt udvalg i form af montering og justering.


Er du på udkig efter Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Kropsbeskyttelse i vores online motorcykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste motorcykel produkter, lige de motardinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Beskyttelser udsalg.

Funktioner Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Alder
lysposition
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk