`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi Ergo 365 Pro H2Out

Spidi Ergo 365 Pro H2Out

Spidi Ergo 365 Pro H2Out

Spidi Ergo 365 Pro H2Out

  • Spidi Ergo 365 Pro H2Out
  • Spidi Ergo 365 Pro H2Out
  • Spidi Ergo 365 Pro H2Out
  • Spidi Ergo 365 Pro H2Out
  • Spidi Ergo 365 Pro H2Out

Spidi Ergo 365 Pro H2Out

Produktbeskrivelse Spidi Ergo 365 Pro H2Out

Den tredje generation af den ultimative touring jakke er her: symbolet på eventyr og freeride cykling. Denne jakke er et CE 13595 1 niveau 2 certificeret rideudstyr og sidder på toppen af ​​præstationsområdet med hensyn til sikkerhed, komfort og teknologi.

Denne jakke er også udviklet til at blive en rejsekammerat som ingen andre. Ergo 365 Pro Expedition er et vendepunkt i udviklingen af ​​touring jakker takket være den fremragende brugervenlighed: den har to aftagelige indre lag (bærbar som stand alene), bygget i Level 2 CE-rygbeskytter, aftagelige vandtætte lommer, der bliver frittstående poser, Hydroback touring-system til genhydrering på farten, en kort klar baglomme, der i sig selv kan blive en tankpose, en skuldertaske, der kan Lås til cyklen: Ergo 365 Pro Expedition er simpelthen klar til noget.

Her er hovedfunktionsoversigten:

MATERIALE

3 Lag eksternt stof, vandafvisende polyamid

H2OUT vandtæt, åndbar membran

Isolerende inderside med Soft Shell indlæg

SIKKERHED

CE Biomekanisk beskyttelsessæt (skuldre og albuer)

Niveau 2 CE aftagelig indre rygbeskytter

Funktioner verdensledende 3Ms 360 ° synlighedscertificering den eneste jakke fra et europæisk mærke, der er i stand til at nå denne standard

Vindfast og åndbar membran

Aftagelig H2OUT foring

Specifikation:

200g / m2 aftagelig isolerende liner

Ekstra kraftigt mesh stof

Teflon belagt for vandafvisende genstande

3 lag transpring stof

Alluminiumbaseret film til øget isolering

Soft Cell strækmateriale til stor pasform

Meget resistent stretchmateriale til forbedret montering


Spidi Ergo 365 Pro H2Out, er med garanti den bedste i motorcykel udstyr. Hos motardinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din motorcykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Spidi giver dig. Vores hold af motorcykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Funktioner Spidi Ergo 365 Pro H2Out

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Enestående jakke, fremragende service!

-

Dette er en fremragende god jakke! Den er lavet perfekt, med fremragende opmærksomhed på detaljer. Det er kompliceret, men meget alsidigt, og lige hvad jeg havde håbet på. Jeg havde det på vores varmeste dage i år, på 105F, og det holdt mig køligt og komfortable med min LD Comfort skjorte fugtet nedenunder. Den lyse farve hjælper med at holde solen fra opvarmning mig for meget, og de styrbare ventilationskanaler lad mig justere luftstrømmen til min køling skjorte meget godt. MotardInn var en fornøjelse at behandle! Fremragende service på et spørgsmål, jeg havde, og ekstremt hurtig shipping. Dette er en stor arbejdsplads til at købe fra!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk