up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spidi

Spidi Hættejakke Motocombat H2Out

Spidi Hættejakke Motocombat H2Out

Spidi Hættejakke Motocombat H2Out

Spidi Hættejakke Motocombat H2Out

plus
  • Play videoSpidi Hættejakke Motocombat H2Out
  • Spidi Hættejakke Motocombat H2Out
  • Spidi Hættejakke Motocombat H2Out
  • Spidi Hættejakke Motocombat H2Out
  • Spidi Hættejakke Motocombat H2Out

Spidi Hættejakke Motocombat H2Out

Produktbeskrivelse Spidi Hættejakke Motocombat H2Out

Oprettet i 2001 af den berømte designer Aldo Drudi har Spidi Motocombat blevet synonym med smart og funktionelt slid i byen mobilitet, ideel til byerne scooter brug, et must have by følgesvend.


En vandtæt, åndbar H2OUT løbet jakke med aftagelig foring og gåsedun krave, forlænget lukkes flaps på siderne og ærmer for at reducere lydstyrken, taljen er kulisse justerbar. Den ydre struktur er en italiensk gjort yderst modstandsdygtigt stof (40% Cordura + 60% bomuld).


En lynlås lang ventilation løber fra underarm til jakken bottom.Additional funktioner omfatter Multitech Serie CE-godkendt beskyttere som standard med mulighed for montering af en Warrior Serie CE rygbeskytter.


Skynd dig at købe Spidi Hættejakke Motocombat H2Out, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos motardinn kan du også finde Jakker, eller Herretøj, vi har det du lige står og mangler. Køb Spidi Hættejakke Motocombat H2Out og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Jakker tilbud.

Funktioner Spidi Hættejakke Motocombat H2Out

Hætte
Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt

-

Dette er anden gang, jeg køber denne jakke, som virkelig er den bedste til brug på vintercykel. Tung med mange praktiske lommer. Hurtig forsendelse og markedets bedste pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up