up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spidi

Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out

plus
  • Play videoSpidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out
  • Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out
  • Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out
  • Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out
  • Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out

Produktbeskrivelse Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Ergo jakke og bukser satte standarden for ekstrem cykel eventyr i 1998 og var blevet fornyet gennem denne revisited og forbedret version. Ergo 05 repræsenterer simpelthen det bedste for cykel rejsende og eventyrere.

Jakken er lavet med Teflon-behandlet Cordura 500 Comfort, med specielle, højt modstandsdygtige, men blødere Toray Tenax-indsatser under armene for stor komfort selv under de mest ekstreme vejrforhold.

Der er talrige vandtætte lommer, luftventiler, volumenjusteringer, refleksområder og Spidi Step In Clothing-systemet til forskellige klimatiske forhold takket være mulige kombinationer af intern jakke og foring.

Det nye koncept, multi-lomme aftagelig quiltet foring har anti-vand indbrud områder, uld nakke varmere, aluminium indsatser og en bukser / lining fælles lynlås.

Ergo er også udstyret med en eksklusiv flytbar indvendig jakke, der kan bæres som en selvstændig vare, når den ikke kører.

Denne top-ende jakke er udstyret med nye eksklusive biomekaniske CE-beskyttere for at sikre stor komfort, samtidig med at der opretholdes høje sikkerhedsstandarder, kombineret med en Warrior-serie back protector allerede på plads. Den nye standard for radikale cykel rejsende er indstillet.


Skynd dig at købe Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos motardinn kan du også finde Jakker, eller Herretøj, vi har det du lige står og mangler. Køb Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Jakker tilbud.

Funktioner Spidi Jakke Ergo 05 Robust H2Out

Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Spidi ergo 05 robust h2oout

-

Fremragende produkt, jeg har kendt det i over 10 år, for nylig købt, helt tilfreds med materialernes pasform og kvalitet.

Der er ingen bedre

-

10 år, at jeg bruger den bedste jakke nogensinde, men desværre gør du ikke længere 4xl

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up