up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spidi

Spidi Jakke Rain Chest H2Out

Spidi Jakke Rain Chest H2Out

plus
  • Play videoSpidi Jakke Rain Chest H2Out
  • Spidi Jakke Rain Chest H2Out
  • Spidi Jakke Rain Chest H2Out

Spidi Jakke Rain Chest H2Out

Produktbeskrivelse Spidi Jakke Rain Chest H2Out

En stor alsidig vandtæt tilbehør Rain Chest er en valgfri underjacket der kan udstyres under hvert Rain Bryst-ready beklædningsgenstand. Regn Bryst er meget nem og hurtig at udstyre og gør op for manglen på H2OUT membran på for eksempel sommer mesh jakker. Regn Bryst er unikt produkt, og sammen med matchende underbukser Rain Legs fuldfører en fuld vandtæt og transpiring kit.- Vægt: 0,30 Kg


Spidi Jakke Rain Chest H2Out har officiel fabriksgaranti fra Spidi. Som en official Spidi forhandler, alle motorcykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos motardinn, vælger vi kun kvalitets Herretøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Jakker der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Spidi Jakke Rain Chest H2Out

Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Spisi h2out membran

-

Nå ... efter 2 måneder med membranen har jeg allerede været i stand til at kontrollere den med regn. Perfekt ¡NO CALA NADA !!!. Det opfylder sin mission.

Spidi regnbryst h2out membran.

-

God åndbar og vandtæt membran af mærket Spidi. Jeg købte den for at lægge under en sommerjakke, med mesh. Det vil være en forstærkning tidligt på morgenen med den rids, der kan gøre, og heller ikke blive våd i tilfælde af regn. Hurtig forsendelse .... Det er ikke den første Jeg køber ... og det vil ikke være det sidste.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up