up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spidi
360

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

plus
  • 360Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Play videoSpidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Produktbeskrivelse Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat blev skabt i 2001 af den berømte designer Aldo Drudi og er blevet synonymt med smart og funktionelt slid i bymobilitet, der er ideel til scooterbrug i byen, en skal have bykammerat.

En vandtæt, åndbar H2OUT over jakke med aftagelig lining og gås ned krave, udvidede lukkbare klapper på sider og ærmer for at reducere volumen, taljen er coulisse justerbar. Yderstofet er et italiensk lavet ekstremt resistent stof (40% Cordura + 60% bomuld).

En lang ventilations lynlås løber fra underarm til jakke bunden. Yderligere funktioner omfatter Multitech Serie CE certificerede beskyttere som standard med mulighed for at montere en Warrior Serie CE back protector.


Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online motorcykel butikken, Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket lignende produkter. Vores udvalg i Jakker produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Hætte
Farve
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt

-

Dette er anden gang, jeg køber denne jakke, som virkelig er den bedste til brug på vintercykel. Tung med mange praktiske lommer. Hurtig forsendelse og markedets bedste pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up