`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

Produktbeskrivelse Spidi Motocombat H2Out

Oprettet i 2001 af den berømte designer Aldo Drudi har Spidi Motocombat blevet synonym med smart og funktionelt slid i byen mobilitet, ideel til byerne scooter brug, et must have by følgesvend.


En vandtæt, åndbar H2OUT løbet jakke med aftagelig foring og gåsedun krave, forlænget lukkes flaps på siderne og ærmer for at reducere lydstyrken, taljen er kulisse justerbar. Den ydre struktur er en italiensk gjort yderst modstandsdygtigt stof (40% Cordura + 60% bomuld).


En lynlås lang ventilation løber fra underarm til jakken bottom.Additional funktioner omfatter Multitech Serie CE-godkendt beskyttere som standard med mulighed for montering af en Warrior Serie CE rygbeskytter.


Er du på udkig efter Spidi Motocombat H2Out? Alle Spidi er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Spidi Motocombat H2Out og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos motardinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i motorcykel udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Spidi Motocombat H2Out

Funktioner
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt

-

Dette er anden gang, jeg køber denne jakke, som virkelig er den bedste til brug på vintercykel. Tung med mange praktiske lommer. Hurtig forsendelse og markedets bedste pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk