`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spidi

Spidi Multitech Kit Protectors

Spidi Multitech Kit Protectors

Spidi Multitech Kit Protectors

  • Spidi Multitech Kit Protectors
  • Spidi Multitech Kit Protectors
  • Spidi Multitech Kit Protectors
  • Spidi Multitech Kit Protectors

Spidi Multitech Kit Protectors

Produktbeskrivelse Spidi Multitech Kit Protectors

CE Multitech skuldre og albuer er sammensat af en fleksibel og yderst komfortable skaller med en vægt på kun 370 gram gram i alt, og hvis stødabsorberende forestillinger er langt over dem, der kræves af CE 1621 1 CE lov standard.


Den lethed og begrænsede tykkelse gøre for en virkelig behageligt køreoplevelse, selv for lange ture, der kræver mange timer på sadlen.


Hvis du er på udkig efter Spidi Multitech Kit Protectors, er heldet med dig. I vores motorcykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal motardinn butik. Skynd dig, bestil dine Beskyttelser med det samme. motardinn tilbyder et kæmpe udvalg i Kropsbeskyttelse, til alt slags sport. Vores Kropsbeskyttelse er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Spidi Multitech Kit Protectors

Alder
lysposition
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk