up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spidi
360

Spidi Protektor BackWarrior 160 To 170cm

plus
  • 360Spidi Protektor BackWarrior 160 To 170cm
  • Play videoSpidi Protektor BackWarrior 160 To 170cm
  • Spidi Protektor BackWarrior 160 To 170cm

Spidi Protektor BackWarrior 160 To 170cm

Produktbeskrivelse Spidi Protektor BackWarrior 160 To 170cm

Den Warrior teknologien er baseret på meget stødabsorberende lys kompositmaterialer celler. Det konkrete resultat er et niveau 2 CE-certificering med en gennemsnitlig stødabsorberende faktor 9 kilonewton.


Under certificeringen test for denne slags beskyttere, skal den ønskede værdi af resterende energi ikke være over 18 KNS. Den resterende energi Warrior Tilbage er 7,8 KNS.


Overraskende let, tynd og komfortabel, denne beskytter udvikler ideen om den forbedrede komfort som en faktor til forbedring af sikkerheden, fordi det gør ridning lettere og lad rytteren koncentrere sig bedre.


Luften kanalisering og det interne net til formål at forbedre luftcirkulation, omkring 50% mere end almindelige ryg beskyttere.


Gennemførelsen af ​​komfortable avancerede materiale og et innovativt design tillod Tilbage Warrior at bo under 560 g af den samlede veje, dette imod og gennemsnitlig 900 g af traditionelle beskyttere.


Stor fokus på ergonomi: et dobbelt fastgørelsessystem på båndet og forskellige størrelse skalaer for mennesker og dame garantere en brugerdefineret montering fra 145 cm til 195 cm højde.


Denne tilpasning er også at altid at have beskytteren til at klæbe på ryttere tilbage og ikke gribe ind i veste båret. Tilbage Warrior vil være tilgængelig i 4 forskellige størrelser for mennesker og 2 forskellige størrelser i Fit For Lady version.


Velkommen til vores Spidi Protektor BackWarrior 160 To 170cm specielle tilbud. Hos motardinn, finder du ikke blot motorcykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på motorcykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Kropsbeskyttelse.

Funktioner Spidi Protektor BackWarrior 160 To 170cm

lysposition
Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up