up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spidi
360

Spidi Warrior 160-170 cm Lady Back Protector

plus
  • 360Spidi Warrior 160-170 cm Lady Back Protector
  • Play videoSpidi Warrior 160-170 cm Lady Back Protector
  • Spidi Warrior 160-170 cm Lady Back Protector

Spidi Warrior 160-170 cm Lady Back Protector

Produktbeskrivelse Spidi Warrior 160-170 cm Lady Back Protector

Den Warrior teknologien er baseret på meget stødabsorberende lys kompositmaterialer celler. Resultatet er en niveau 2 CE-certificering.


Under certificeringen test for denne slags beskyttere, skal den ønskede værdi af resterende energi ikke være over 18 KNS for niveau 1 og 9 KNS til niveau 2. Den gennemsnitlige resterende energi Warrior Tilbage Lady er 7,8 KNS.


Overraskende let, tynd og komfortabel, denne beskytter udvikler ideen om den forbedrede komfort som en faktor i også at forbedre sikkerheden, fordi det gør ridning lettere og lader rytteren koncentrere sig bedre på vejen.


Gennemførelsen af ​​behageligt materiale og et innovativt design tillod Back Warrior Lady at sidde under 560 g af den samlede vægt.


Stor fokus er sat på ergonomi også: et dobbelt fastgørelsessystem på båndet og forskellige størrelse skalaer for mennesker og dame garantere en brugerdefineret fitting fra 145 cm op til 195 cm ryttere højde.


Denne tilpasning er også at holde protecotr tæt mod rytterne tilbage og ikke gå på kompromis montering af jakken slidt over Back Warrior.


Tilbage Warrior fås i 4 forskellige størrelser for mennesker og 2 forskellige størrelser i Fit For Lady version.


Hvad ville du sige til at finde Spidi Warrior 160-170 cm Lady Back Protector til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din motorcykel butik. Køb det bedste udstyr fra Spidi og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Beskyttelser varer.

Funktioner Spidi Warrior 160-170 cm Lady Back Protector

lysposition
Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up