`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Arai

Arai Freeway 2

  • Arai Freeway 2
  • Arai Freeway 2

Arai Freeway 2

Product beschrijving Arai Freeway 2

COOL RETRO DESIGN MET DE PRESTATIENORMEN VAN NU

De Freeway 2 vervult de fundamentele functies van een motorhelm voor degenen die het graag rustig aan doen en de wereld om hen heen ten volle beleven.


BELANGRIJKE NOTITIE

Deze helm is gebouwd, getest en goedgekeurd volgens de Europese regelgeving ECE / ONU R22.05, dus hij mag alleen gebruikt worden in landen waar deze Europese homologatie ECE / ONU R22.05 is goedgekeurd. TRADEINN is niet verantwoordelijk voor het gebruik dat van deze helm kan worden gemaakt in andere landen die niet onderworpen zijn aan deze Europese homologatie ECE / ONU R22.05, en ontmoedigt het gebruik hiervan in die landen. Door middel van deze kennisgeving is de koper op de hoogte van dit feit en verbindt hij zich er daarom toe de helm in deze landen niet te gebruiken op enig grondgebied waar deze Europese homologatie ECE / ONU R22.05 niet is goedgekeurd, en neemt hij de verantwoordelijkheid voor het gebruik ervan op zich. , afzien van het claimen van verantwoordelijkheid en / of schadevergoeding aan TRADEINN in geval van een ongeval of enige vorm van schade. In het bijzonder is deze helm niet bedoeld voor gebruik in de VS of Canada omdat deze niet voldoet aan de eisen van deze landen.Bent u van plan Arai Freeway 2 te kopen? Dit is één van onze ster producten bij motardinn, de online motorsport winkel. De prijs is 289.49 $, voor slechts een korte tijd! Bij motardinn kunt u genieten van van de grootste voordelen en vindt u producten van Arai voor de beste prijzen. Al onze motorsport producten hebben een fabriek's kwaliteitsgarantie.

Functies Arai Freeway 2

product klasse
Gehomologeerd
Sluitsysteem
Gewicht
Aangeraden gebruik

Reviews en vragen van klanten (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden