`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Arai

Arai RX-7V

Arai RX-7V

Arai RX-7V

Arai RX-7V

Arai RX-7V

  • Arai RX-7V
  • Arai RX-7V
  • Arai RX-7V
  • Arai RX-7V
  • Arai RX-7V
  • Arai RX-7V

Arai RX-7V

Product beschrijving Arai RX-7V

De RX 7V vertegenwoordigt de top van Arai's kennis, ervaring en knowhow op het gebied van helmtechnologie. Met een volledig nieuwe PB SNC²-buitenschaal, het revolutionaire VAS ("Variable Axis System") viziersysteem en een aanzienlijk groter gladder gebied rond de slapen, biedt de RX 7V de nieuwe benchmark in het premium-helmsegment. Van de ook nieuwe Eco Pure-voering met een nog slanker frame tot de nieuwe kanalen, verbeterde diffuser en de geïntegreerde luchtkanalen, elk onderdeel toont de aandacht voor detail die zo typerend is voor Arai. Arai heeft de prestaties van "afkijken" voortdurend verbeterd door te leren van echte scenario's. Dankzij de nieuwe, sterkere en zachtere schaal en VAS is de RX 7V dichter bij de ideale helmvorm dan ooit.

PB SNC2
Nieuwe hars voor het verbeteren van de hechting tussen elke vezellaag. Sterkere buitenschaal. Ongeveer 30 g gewichtsbesparing.

Standaard ECE 22 05

Ventilatie
De gecombineerde systemen bieden uitstekende en efficiënte ventilatie. Het nieuwe bovenste kanaal biedt 11% meer luchtstroom, met grotere schakelaars voor moeiteloos werken. Het luchtkanaal geleidt lucht van het oogpoortgebied naar de zijkanalen. De nieuwe diffuser is 20 mm langer met verbeterde aerodynamica en 19% grotere inlaatscheppen, beide werken samen met de Air Wing om de stabiliteit te verbeteren. De kinbedekking blokkeert luchtindringing en trekt meer lucht uit de mond.

Nieuw formulier
Het nieuwe ontwerp blijft profiteren van die focus en levert de soepelste schaalvorm van Arai. Het voordeel is om het wegkijken te verbeteren. VAS verlaagt de vizierhouder en daarom verlaagt het viziermechanisme onder de testlijn, wat zorgt voor een gladdere schaal en betere impactprestaties.

Meer kinruimte
Het resultaat van een nieuw ontworpen buitenste schil, is er nu bijna 3 mm extra gezicht / kinruimte.

Nieuw Shield Lock-systeem
Geleend van onze F1-helm, beveiligt het volledig gemodificeerde 3D bewegende nieuwe schildvergrendelingsmechanisme het schild als nooit tevoren, maar werkt soepel met een intuïtieve vloeistof - bediening met één vinger - zelfs met handschoenen.

Nieuw schildsysteem
VAS: Variabel Axis-systeem zorgt ervoor dat het schild in een boog kan bewegen, waardoor een lager en compacter viziermechanisme mogelijk is, niet alleen de prestaties van de helm verbetert voor bescherming van de rijder, maar ook gemakkelijker schildwisselingen mogelijk maakt met een intuïtiever ontwerp.

Nieuw interieur
Dunnere framematerialen en opnieuw ontworpen frameverbindingspunten maken de nieuwste binnenvoering van het hoofdcomfort nog comfortabeler. Spanningsvoegen zorgen ervoor dat de voering kan buigen en indien nodig zelfs kan worden gescheiden om de helmen niet te beïnvloeden met invloed op de eigenschappen / prestaties van het energiebeheer.

Nieuwe diffuser
20 mm langer om de luchtstroomefficiëntie te verhogen en de aerodynamica op hoge snelheid te verbeteren. Grotere voorinlaten met inlaatluiken die beter afdichten voor een meer aerodynamisch effect in gesloten toestand. Achterzijden van het diffusorlichaam stroomlijnen de luchtstroom om de stabiliteit, luchtweerstand en windgeruis te verbeteren.

Vijf keer geïnspecteerd
Elke Arai-helm doorloopt vijf afzonderlijke kwaliteitscontroleafdelingen: nadat de schaal is gemaakt, na het schilderen en de grafische afwerking, na de assemblage en twee in procesinspecties.

Wasbaar interieur
Het hoogwaardige interieur van elke Arai-helm kan eenvoudig worden schoongemaakt met milde zeep en lauw water

Handgemaakt
Het kan tot vijf jaar duren voordat onze experts het recht hebben om een Arai-shell te maken. Elke shell kan tot 27 stappen nemen en het bouwen van één Arai-helm duurt ongeveer 18 manuren.

De hele dag comfort
De hele dag comfort met de Arai interieur fit en vorm samen met de beste voeringmaterialen en het uitgebreide ventilatiesysteem. En dankzij de perfecte balans en gewichtsverdeling van de helm, merk je nauwelijks dat je een Arai draagt.

Penetratie getest
Alle Arai-helmen zijn getest op penetratie (behalve Freeway 2, Penta, Astro Light en VX Pro Jr), hoewel niet vereist door de Europese helmstandaarden. De Arai-penetratietest wordt uitgevoerd met een testconus van 3 kg die vanaf een hoogte van 3 meter op de helm slaat.

Dubbel D-ringapparaat
De platte en D-vormige ringen passen soepel tegen de kin. Geen bewegende delen, geen corrosieproblemen en alleen aan het lipje trekken is voldoende om het bevestigingsmiddel los te maken.

Rondere, gladdere, sterkere schaal
De buitenste schil van Arai-helmen is ontworpen om te glijden zonder onnodige weerstand. U wilt uw helm niet meer dan nodig vertragen. Daarom zijn alle Arai-openingen en kanalen ontworpen om af te breken tijdens een botsing.

Sterkere buitenschaal, zachtere binnenschaal
Arai gebruikt een sterkere buitenste schil om impactkrachten te verspreiden en een zachtere binnenste schil om resterende energie te absorberen. De EPS binnenschaal met meerdere dichtheden is gemaakt met behulp van een unieke technologie waarbij drie tot vijf dichtheden in verschillende gebieden als één component worden gecombineerd.

Organische vorm
De organische vorm van een Arai buitenste schil biedt een natuurlijker uiterlijk, sluit beter af en voldoet meer aan de natuurlijke vorm van het hoofd voor verbeterd comfort, pasvorm en om windturbulentie te minimaliseren.

5 jaar beperkte garantie
Alle Arai-helmen zijn gegarandeerd tegen materiaal- en fabricagefouten en kunnen alleen worden onderhouden voor de correct gemonteerde eerste gebruiker gedurende 5 jaar vanaf de datum van eerste gebruik, maar niet meer dan 7 jaar vanaf de fabricagedatum.

Verschillende buitenschalen
In tegenstelling tot veel andere fabrikanten biedt Arai voor de meeste modellen één maat buitenschaal voor elke twee helmmaten. Samen met verschillend gevormde buitenschalen voor verschillende modellen is het bijna onmogelijk om niet de pasvorm te vinden die u zoekt.

Arai Eigen test
Deze Arai-helm is ontworpen om te voldoen aan de stringenArai interne standaardvereisten, naast verplichte normen zoals ECE 22 05.

* Helmen worden altijd geleverd met een transparant scherm.Wacht niet langer en koop Arai RX-7V. Voor meer informatie over de kenmerken van Arai RX-7V, kunt u contact opnemen met motardinn via onze contact pagina. motardinn biedt u een exclusieve collectie aan in Helmen voor motorsport en andere vrijetijdsactiviteiten. Onze Helmen zorgt ervoor dat u van uw sport en dagelijkse activiteiten kunt genieten en maakt uw leven aangenamer door ons unieke aanbod van Integral artikelen.

Functies Arai RX-7V

product klasse
Gehomologeerd
Sluitsysteem
Gewicht

Reviews en vragen van klanten (2)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Welke helm

-

Belachelijk duur ... Wat ga ik nog meer zeggen over zo'n freak, een klein stom mannetje, de overgrote meerderheid van papa's zoon die geen gevoel voor geld heeft. Er zijn niets meer dan drieduizend helmen.

Arai rx7

-

We hebben uw rechterhand, perfecte helm

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Vergelijkbare producten

Bekijk alle producten

Afronden