`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Arai

Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

  • Arai Tour X4 Adventure
  • Arai Tour X4 Adventure
  • Arai Tour X4 Adventure
  • Arai Tour X4 Adventure
  • Arai Tour X4 Adventure

Arai Tour X4 Adventure

Product beschrijving Arai Tour X4 Adventure

Standaard CE 22.05.

Avontuur, grand touring of off-road, ongeacht de rijomstandigheden, de Tour X4 is overal op voorbereid. De Tour X4 heeft een compleet nieuwe buitenschaal.

Opnieuw ontworpen om harder, sterker en stijver te zijn dan ooit. Omdat de Tour X4 onder extreme omstandigheden kan worden gebruikt, is het ventilatiesysteem herontwikkeld voor maximale efficiëntie.

Het nieuwe gezichtscontoursysteem (FCS) biedt meer steun en comfort aan de onderkaak en zorgt voor een strakkere pasvorm. Voor een nog betere persoonlijke pasvorm, is er een uitneembare schuimrubberlaag van 5 mm op de wangkussens en de voetzool van de hemelbekleding.

Draag de Tour X4 met of zonder klep, met of zonder vizier en combinaties van deze twee. De grote vizieropening biedt voldoende ruimte voor een motorbrilbril tijdens het rijden zonder vizier.

Technologie:

De nieuwe Tour X 4 moet een van de meest veelzijdige helmen ooit zijn: avontuur, grand touring of off-road, ongeacht de rijomstandigheden, de Tour X 4 is er klaar voor. Kan zonder vizier worden gebruikt met bril, zonder klep maar met vizier, op elke manier die bij u past.

Veelzijdige opties:

Uw keuze: draag de Tour X 4 met of zonder klep, met of zonder vizier en combinaties van deze twee. De grote vizieropening biedt voldoende ruimte voor een motorbrilbril tijdens het rijden zonder vizier.

Ventilatie:

Eenvoudig te reinigen diffusers creëren een sterk venturi-vacuüm aan de achterzijde. Dubbele inlaat voor verhoogde luchtstroom en lager geluidsniveau.

Onder piek luchtinlaat verzamelt en leidt koele lucht in de helm. De afsluitbare kinopening regelt de luchtstroom naar de kin. De kinontluchtingsklep aan de binnenzijde voorkomt dat vuil in de helm komt in stoffige rijomstandigheden. Ventilatie van de wenkbrauwen, ventilatieopeningen aan de onderkant en afvoer van de nekrol.

Buitenschaal:

SFL (Super Fibre Laminate) Dit is de basis Arai-buitenlaag. Superfibre biedt meer comfort dan andere schaalmaterialen, maar is nog steeds sterk en lichtgewicht.

Vervangbaar interieur:

Volledig afneembaar interieur dat kan worden schoongemaakt met milde zeep en lauw water, goed afspoelen en een dag drogen, nooit in direct zonlicht of in de buurt van een kachel. Er zijn verschillende diktes beschikbaar om tussen de maten in te passen voor een perfecte pasvorm voor elke rijder.

Gezichtscontoursysteem:

Om een ​​nog betere aansluitende pasvorm te bieden en het comfort van de onderkaak te verbeteren, werkt het gezichtscontoursysteem (FCS) met een steun voor schuimvezels in de wangkussentje dat samendrukt en terugkaatst.

5mm ?? Peel Away ??:

5 mm dikke verwijderbare schuimlaag op de oorschelpen / wangkussens en tempelpads. Meer ruimte bieden indien gewenst zonder de aanschaf van een optionele hemelbekleding of nieuwe pads / oorschelpen.

Noodvrijgavesysteem:

Biedt gemakkelijker toegang tot een gewonde rijder. Door aan de oranje lipjes te trekken die in de pads zijn geïntegreerd, schuiven de wangkussens naar buiten. Het gemakkelijker maken van het verwijderen van de helm voor getraind medisch personeel en hulpverleners. Het risico op extra verwondingen minimaliseren.

Innovatieve piek:

De Arai-piek schuurt en forceert lucht in de ventilatieopeningen van het voorhoofd voor koeling, terwijl er tegelijkertijd meerdere ontlastpoorten worden gebruikt om te verminderen? bij hogere snelheden. * Helmen worden altijd geleverd met een transparant scherm. BELANGRIJKE OPMERKING Deze helm is gebouwd, getest en goedgekeurd volgens de Europese regelgeving ECE / ONU R22.05, dus deze helm kan alleen worden gebruikt in landen waar deze Europese homologatie ECE / ONU R22.05 is goedgekeurd. TRADEINN is niet verantwoordelijk voor het gebruik dat kan worden gemaakt van deze helm in andere landen die niet onder deze Europese homologatie ECE / ONU R22.05 vallen, waardoor het gebruik hiervan in die landen wordt ontmoedigd. Door middel van deze kennisgeving is de koper op de hoogte van dit feit en verbindt hij zich ertoe de helm niet te gebruiken op enig grondgebied waar deze Europese homologatie ECE / ONU R22.05 niet is goedgekeurd, mits hij de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het gebruik ervan, in deze landen , afstand doen van verantwoordelijkheid en / of schadevergoeding aan TRADEINN in geval van een ongeval of schade van welke aard dan ook. In het bijzonder is deze helm niet bedoeld voor gebruik in de VS of Canada omdat deze niet voldoet aan de vereisten van deze landen.


Alle motorsport producten uit de Integral categorie hebben een hoge fabrieksgarantie en hebben oog voor de kleinste details. Bij motardinn kunt u de volledige catalogus vinden van Helmen producten van Arai. De prijs van Arai Tour X4 Adventure is 623.99 $, met de laagste prijs garantie, veilig betalen en een efficiënte verzending service!

Functies Arai Tour X4 Adventure

product klasse
Gehomologeerd
Sluitsysteem
Gewicht

Reviews en vragen van klanten (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden