`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Garmin

Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

  • Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software
  • Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Product beschrijving Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Weve maakte het nog makkelijker om een ??hoge resolutie satellietbeelden overbrengen naar uw GPS-handheld-apparaat om een ??waarheidsgetrouwe weergave van uw omgeving te krijgen met een 1 jaar abonnement op BirdsEye Satellite Imagery.

Gebruik je BirdsEye Satellite Imagery abonnement met BaseCAmp om snel over te dragen een onbeperkt aantal satellietbeelden naar uw apparaat, met frequente updates, en naadloos te integreren die beelden in uw handheld? s kaarten wanneer u ze nodig hebt.

Afbeeldingen regelmatig bijgewerkt voor een grotere nauwkeurigheid. Plus, is het download proces geoptimaliseerd voor een soepeler, sneller updates.

Legt de wereld vast in briljante helderheid en details met een hoge resolutie sub meter kleur satellietbeelden.

Hiermee kunt u vector kaarten op uw handheld (zoals TOPO 100K, TOPO 24K of City Navigator) met BirdsEye Satellite Imagery laag voor een real life beeld van wegen, gebouwen en het terrein.

Maakt het gemakkelijk voor jagers om voorseizoen scouting uit te voeren, bepaalt de plaatsing van de stands en zoek spel pinchpoints.

Helpt wandelaars en kampeerders vinden paden / trailheads en open plekken om te kamperen gebieden.

Laten geocachers bepalen welk type terrein rond een cache en identificeren van parkeerplaatsen dicht bij de caches.

Laat reizigers naar toeristische hotspots en bezienswaardigheden te bekijken vanaf een luchtfoto excursies memorabele zonder te verdwalen maken.

Kenmerken:

Transfer een onbeperkt aantal satelliet- en luchtfoto segmenten om uw apparaat met dit abonnement en gratis software BaseCamp ?. Voordat u uw BirdsEye abonnement aan te schaffen, download de nieuwste versie van BaseCamp en importeer de satellietbeelden op uw computer om gegevens dekking te controleren op uw gekozen gebied.

Hoge resolutie sub meter kleur satellietbeelden legt de wereld vast in briljante helderheid en details. *

Hiermee kunt u de Garmin vector kaarten op uw handheld (zoals TOPO 100K, TOPO 24K of City Navigator) met BirdsEye Satellite Imagery laag voor een real life beeld van wegen, gebouwen en het terrein.

Helpt wandelaars en kampeerders vinden paden / trailheads en open plekken om te kamperen gebieden.

Laten geocachers bepalen welk type terrein rond een cache en identificeren van parkeerplaatsen dicht bij de caches.

Kunnen reizigers toeristische hotspots en bezienswaardigheden te bekijken vanaf een luchtfoto excursies memorabele zonder te verdwalen maken.

Vereisten:

File informatie:

De bestandsgrootte van deze download is afhankelijk van hoeveelheid geselecteerde gebied. Downloads kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen of op de SD? card.

Gebruik met 1 Device Only:

Dit abonnement kan alleen worden gebruikt met 1 compatibel, geregistreerd apparaat. Het apparaat moet in uw Garmin-account geregistreerd worden om het abonnement op dat apparaat te activeren. Gelieve extra abonnementen aanschaffen voor extra apparaten.

Download Times:

Niet voor gebruik met internet via inbelverbinding of satelliet-internet providers. Download tijden kunnen variëren op basis van het geselecteerde gebied.

Product Compatibiliteit:

Zorg ervoor dat uw apparaat compatibel is met dit product voor de aankoop. Downloadbare producten zijn niet terugbetaalbaar.

Vervaldatum:

Het abonnement duurt 1 jaar vanaf de datum van invoering. U moet vernieuwen na 1 jaar. Beeldspraak gedownload naar uw apparaat tijdens het 1 jarig abonnement vervalt niet.

Minimale vereisten:

U moet BaseCamp hebben? (Versie 3.0.0 of hoger) geïnstalleerd op uw computer voordat u dit abonnement kunt gebruiken. Je moet ook een Garmin rekening. Als je er geen hebt, zullen wij u vragen om een ??tijdens het aankoopproces te creëren. Beeldspraak gedownload naar uw GPS-apparaat tijdens het 1 jarig abonnement termijnen niet aflopen.

Windows:

Windows Vista Service Pack 2 of hoger

2 GB RAM

Ten minste 1024 x 768 scherm

USB-poort

High speed internet toegang

Mac:

Intel gebaseerde Mac met OS 10.8 of hoger

2 GB RAM

Ten minste 1024 x 768 scherm

USB-poort

High speed internet toegang


Koop uw favorite Electronica modellen en geniet van het motorsport. U heeft het recht om te retourneren binnen 30 dagen mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop van Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software. Als u twijfels hebben bij uw aankoop van Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software, neem dan contact op met ons team van professionals die alles weten van motorsport, via telefoon of via e-mail.

Functies Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Aangeraden gebruik

Reviews en vragen van klanten (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden