`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Nexx

Nexx SX.60 Vision Plus

Nexx SX.60 Vision Plus

Nexx SX.60 Vision Plus

  • Nexx SX.60 Vision Plus
  • Nexx SX.60 Vision Plus
  • Nexx SX.60 Vision Plus
  • Nexx SX.60 Vision Plus
  • Nexx SX.60 Vision Plus

Nexx SX.60 Vision Plus

Product beschrijving Nexx SX.60 Vision Plus

specificaties:

Glasvezel composiet shell

ECE / 22 05

Zachte voering van anti-transpiratie en anti-allergische stof

Micro Metric-gesp

PC Lexan Shield zonne-energie 60%.

* Helmen worden altijd geleverd met een transparant scherm. BELANGRIJKE OPMERKING Deze helm is gebouwd, getest en goedgekeurd volgens de Europese regelgeving ECE / ONU R22.05, dus deze helm kan alleen worden gebruikt in landen waar deze Europese homologatie ECE / ONU R22.05 is goedgekeurd. TRADEINN is niet verantwoordelijk voor het gebruik dat kan worden gemaakt van deze helm in andere landen die niet onder deze Europese homologatie ECE / ONU R22.05 vallen, waardoor het gebruik hiervan in die landen wordt ontmoedigd. Door middel van deze kennisgeving is de koper op de hoogte van dit feit en verbindt hij zich ertoe de helm niet te gebruiken op enig grondgebied waar deze Europese homologatie ECE / ONU R22.05 niet is goedgekeurd, mits hij de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het gebruik ervan, in deze landen , afstand doen van verantwoordelijkheid en / of schadevergoeding aan TRADEINN in geval van een ongeval of schade van welke aard dan ook. In het bijzonder is deze helm niet bedoeld voor gebruik in de VS of Canada omdat deze niet voldoet aan de vereisten van deze landen.


Wat vind u van de prijs van Nexx SX.60 Vision Plus? Geweldig toch? Wacht niet langer en koop bij onze motorsport winkel, waarnaar u al lange tijd opzoek was. Rust u zelf uit met het beste uitrusting en geniet van uw dagelijkse activiteiten met Nexx. En het mooiste is nog dat wij het beste prijs hebben in de markt van Helmen artikelen.

Functies Nexx SX.60 Vision Plus

product klasse
Gehomologeerd
Sluitsysteem
Gewicht
Aangeraden gebruik

Reviews en vragen van klanten (12)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Geweldige productkwaliteit en verzending. tevreden.

-

Dit is de tweede herhaling in verschillende kleuren. De textuur en het ontwerp zijn uitstekend, en het is veel goedkoper om te kopen dan bij een binnenlandse dealer. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de helmen die in Japan worden gemaakt door bedrijf S en bedrijf A, die gelijk aan of beter zijn dan de kwaliteit. Ik ben een terugkerende klant van dit model. Kwaliteit en ontwerp van dit product is gelijk aan of groter dan in Japan gemaakte helmen. Wordt zonder problemen verzonden. Goed tevreden.

Aanbevolen aankoop

-

De levering duurde 15 dagen, maar nog steeds voor de afgesproken tijd. Ik arriveer heel goed beschermd en volgens de foto. Ik zou opnieuw kopen! Qua functie komt een beetje wind direct in de ogen.

Favoriete

-

Tevredenheid over prijs

Beste kostenprestaties

-

Ik heb een heel gaaf product kunnen kopen zoals op de foto voor een lage prijs. Ik maakte me een beetje zorgen omdat de bezorgstatus onderweg stagneerde, maar het kwam veilig binnen ongeveer 3 weken aan.

Veilig bezorgd

-

Het duurt ongeveer 10 dagen vanaf bestelling tot levering. Op het moment van verzending ziet u foto's van de factuur en het verzendformulier, dus u kunt erop vertrouwen. Ik denk dat het meer dan 50% goedkoper is dan dezelfde in Japan te kopen, dus ik zou het graag opnieuw willen gebruiken als ik de kans krijg.Ik denk dat het product helemaal geen probleem heeft, maar het is een Europese specificatie, dus ik voel me een beetje klein voor mij Japans Ik zal. Het is misschien beter om iets groter te kopen

Uitstekend

-

Zeer goed beschermd en ondanks de situatie geleverd, zoals verwacht afgewerkt als een merk van goede kwaliteit.

Geweldige kwaliteit helm

-

Ik heb deze helm gekocht voor mijn 5-jarige dochter en hij past behoorlijk knus, hoewel de helm zelf enorm op haar hoofd staat. Geweldige kwaliteit anders, hou van de look.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

-

Comfortabele uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, adviseer ik kopen.

Nexx helmen

-

Duurde een tijdje om helmen krijgen, maar waren de moeite waard, en de prijs was uitzonderlijk

Alles ok

-

hello, het product dat overeenkomt met het beeld, betrouwbare en efficiënte service delivery rispetttati ... keep it up, groot ....

Alles ok

-

Great product ... zoals foto's .... je kunt kopen in alle veiligheid .... allemaal goed ... geweldig.

Vision plus nexx helm

-

Heeft de Nexx Vision Plus helm komen met een zonnebril gebouwd, samen met het gezicht schild? Met dank

Onze experts geven antwoord

Hallo, helaas de zonnebrillen zijn niet inbegrepen. Rgds

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden