`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

AGV

AGV AX9 PLK

AGV AX9 PLK

AGV AX9 PLK

AGV AX9 PLK

AGV AX9 PLK

  • AGV AX9 PLK
  • AGV AX9 PLK
  • AGV AX9 PLK
  • AGV AX9 PLK
  • AGV AX9 PLK
  • AGV AX9 PLK
  • AGV AX9 PLK

AGV AX9 PLK

Produktbeskrivelse AGV AX9 PLK

Tekniske funksjoner:

Shell i Carbon Aramidic Fiberglass konstruert i 3 skall med 4 tetthet EPS struktur utviklet i 4 størrelser.

Integrert ventilasjonssystem med 3 store frontventiler og 2 bakekstraksjonsaggregater hultet i skallet som gir direkte luft til rytternes hode. Alle ventilasjonsåpninger er justerbare. Intern deflektor på haken vakt luftventil for å lede luft til haken eller til visiret.

Varmluftsventil avluftbar uten verktøy. Vridbart nesevern.Maxventilasjonsgitter installert under lufteventilen.

Interiørkonstruksjon er konstruert for å tillate en omfavnende, trykkfri passform og for å redusere støyen inne i hjelmen. Avtagbar vindbeskyttelse.

Hjelmens indre er designet for å tilby høyeste komfort. Alle deler er lett flyttbare og vaskbare.

Nakkevals: Shalimar og Nabuk stoff med vannavstøtende behandling forhindrer vann i å bli kanalisert inne i hjelmen.

Kinn pads: Ritmo stoff med sanitized (antibakteriell beskyttelse), 2Dry (fuktighet wicking) og Microsense (premium hud komfort og slitasje flyt) behandlinger.

Crown-pute: Shalimar med samme behandlinger oppført for kinnputer.

Passer spesielt designet for å tillate briller.

Ultra widw anti skrapevisir med 100% Max Vision Pinlock * anti-tåke teknologi.

Visormekanisme med flere trinn. En dedikert visormekanisme som skal brukes når toppen er i nedre stilling er inkludert i boksen.

Visor mikroåpningssystem for å øke luftstrømmen.

Justerbar topp utformet for å begrense seil effekt og øke stabiliteten ved høy hastighet.

Dobbelt formål: visiret kan fjernes og hjelmen brukes med en off-road mask. Toppet kan fjernes for en naken konfigurasjon.

Double D retensjonssystem.

Klar for generisk kommunikasjonssystem.


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

AGV AX9 PLK er et produkt som samsvarer til den Hjelmer kategorien innen Beskyttelse utvalget på din motorsykkel butikken, motardinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av motardinn. Hva er fordelene med AGV AX9 PLK? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for motorsykkel.

Spesifikasjoner AGV AX9 PLK

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Agv ax9 svart karbon

-

Utmerket valg! Jeg bruker denne hjelmen til daglig og den er veldig behagelig på hodet og nakken. siden det er en lett vekt - du kan sykle i mange timer, ikke merkbar. Veldig bred og tydelig visjon, Anti-Fog er et must (!) Og fungerer som en sjarm. Ventilen er suveren. Jeg sykler AfricaTwin .. ingen buffeter og ingen betydelig støy i det hele tatt. selv med nebbet. Jeg liker den svarte matten. farge - veldig elegant glatt utseende. Jeg anbefaler denne hjelmen for alle gutta og jentene som ønsker en rimelig ADV-hjelm, inkludert utseende og sikkerhet. Jubel.

Perfekt

-

fantastisk hjelm. litt tyngre enn forrige ax-8 dual? men det har sine fordeler: støyisolering, sikt, muligheten til å justere vinkelen på visiret og installere en pinlock.

Norm

-

Etter agv ax98 dual er den litt tung, men mye roligere, en annen polstring og skallform gjør hjelmen rolig, pluss at det er en pinlock. takket være motardin-teamet /

Utmerket

-

I dag fikk vennen min denne hjelmen fra meg i gave. Hva kan jeg si, vi bruker begge hjelmer fra dette selskapet, men bare den doble ax8-modellen. så å si, det er noe å sammenligne. Og det er virkelig mange forskjeller, og det viktigste er støyisolasjonen, den er virkelig redesignet og hjelmen har blitt roligere, noe som merkes selv når du bare har på deg og ikke kjører motorsykkel. Det er en ulempe = det er litt tyngre, men disse 150-200 gram kjennes ikke spesielt. Hjelmen er ennå ikke testet på veien, men jeg er sikker på at den vil vise seg på beste måte. Takk motardinn

Gode følelser

-

Det er første gang jeg ber om noe fra denne butikken, og sannheten er at, til tross for at jeg har dårlige kommentarer i leveransen, har erfaringen min vært positiv. Også, hvis du spør på Kanariøyene, gjør de ordren godt, og i hvert fall denne gangen måtte jeg ikke betale noen ekstra tollgebyrer. Jeg mottok bestillingen på dato, og alt er vel sannheten. Ikke noe problem

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk