`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

AGV

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

Produktbeskrivelse AGV K5 S Multi

AGVs nyeste versjon av denne premium sportshjelmen har nå en ny konstruksjon for innerforet, designet med høykvalitetsstoffer og uten søm i følsomme områder, noe som gir en ekstrem komfortabel passform. Det lette skallet er laget av en karbonfiberglassblanding, mens stabilitet og aerodynamisk ytelse maksimeres takket være en integrert spoiler. Det integrerte ventilasjonssystemet (IVS) har ventilasjonsåpninger som er uthulet i skallet, og det er også et internt nedtrekkbart solskjerm, en avtakbar nesebeskyttelse og en ny vindbeskytter som holder støy til et minimum.

ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Oppdag alle Beskyttelse produkter som du kan finne hos motardinn som AGV K5 S Multi. Kjøp nå AGV K5 S Multi og spar mye penger på Hjelmer produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket AGV vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne AGV K5 S Multi og andre sporter i vår motorsykkel butikk? Takket være motardinn kan du nå se et enormt utvalg av Beskyttelse artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner AGV K5 S Multi

Skjønn
Alder
størrelse
Anbefalt bruk
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk