`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

AGV

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi
  • AGV K5 S Multi

AGV K5 S Multi

Produktbeskrivelse AGV K5 S Multi

AGVs nyeste versjon av denne premium sportshjelmen har nå en ny konstruksjon for innerforet, designet med høykvalitetsstoffer og uten søm i følsomme områder, noe som gir en ekstrem komfortabel passform. Det lette skallet er laget av en karbonfiberglassblanding, mens stabilitet og aerodynamisk ytelse maksimeres takket være en integrert spoiler. Det integrerte ventilasjonssystemet (IVS) har ventilasjonsåpninger som er uthulet i skallet, og det er også et internt nedtrekkbart solskjerm, en avtakbar nesebeskyttelse og en ny vindbeskytter som holder støy til et minimum.

ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hvis du er interessert i AGV K5 S Multi, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Beskyttelse produktnavnet fra merket AGV har den høyeste produksjon skvaliten. AGV designer eksklusive motorsykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din AGV K5 S Multi idag!

Spesifikasjoner AGV K5 S Multi

Alder
Type
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God

-

En fantastisk farge for eiere av kawasaki ville være veldig passende. I tillegg til god støyisolering, synlighet og bekvemmelighet på en lang reise. Takk motardinn

Agv k5 s tornado

-

Utmerket produkt !! Levering 2 dager for sent på estimert dato

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk