`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Airoh

Airoh City One Flash

Airoh City One Flash

Airoh City One Flash

  • Airoh City One Flash
  • Airoh City One Flash
  • Airoh City One Flash
  • Airoh City One Flash
  • Airoh City One Flash

Airoh City One Flash

Produktbeskrivelse Airoh City One Flash

Funksjoner:


- Termo ekstern shell


- Folding solskjerm


- Vindtunnel testet


- Helt lydløs


- Maksimal komfort


- Maksimal sikkerhet


- Pinlock klarSpesifikasjoner:


- Vekt: 1120 g


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Airoh City One Flash har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Airoh City One Flash som du har kjøpt hos motardinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett motorsykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Airoh og fullføre din bestilling av motorsykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Airoh City One Flash

Alder
Type
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Din tjeneste

-

Det vil bli et ekstra hjelm kjøp. Jeg er glad for at jeg kan kjøpe varen jeg vil ha. Jeg var bekymret for størrelsen å bestille bare med bilder, men det var helt det samme som M-størrelsen jeg bruker hver dag. Jeg tror at det var glatt fra bestilling til levering, og jeg var i stand til å gjøre en god shopping.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk