`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Alpinestars

Alpinestars Andes V2 Drystar

  • Alpinestars Andes V2 Drystar
  • Alpinestars Andes V2 Drystar
  • Alpinestars Andes V2 Drystar

Alpinestars Andes V2 Drystar

Produktbeskrivelse Alpinestars Andes V2 Drystar

Andes V2 Jacket er designet med bruk av Alpinestars eksklusive DRYSTAR®-konstruksjon, og er allsidig med 100% vanntetting og gode pustevennlighet, selv under vanskelige kjøreforhold. Den teknisk avanserte konstruksjonen av denne jakken gir beskyttelse og slitestyrke og kan tilpasses alle værforhold.

Egenskaper:

Avansert forsterket poly stoff tekstil og Alpinestars eksklusive DRYSTAR® vanntett og pustende konstruksjon for utmerket all slags værforhold.

Nytt utviklet direkte ventilasjonssystem (DVS) glidelås med brystluftinntak og bakgassport for intern klimaanlegg og forbedret kjørekomfort.

DVS inkorporerer en skjult stikkledning som sikrer at ventiler er åpne i den posisjonen du velger.

Intern støtbeskyttelse levert av avtagbare CE-godkjente albuer og skulderbeskyttere.

Bryst- og ryggkoffertrom med poly skumpolstring (CE-sertifisert Nucleon bryst- og ryggbeskytterinnsatser tilgjengelig som tilbehør).

Forsterket polymer trykt teksting i kritiske albuer og underarmområder for slitestyrke.

Reflekterende grafiske detaljer og logoer forbedrer synligheten i rytteren under varierende lysforhold.

Øvre brystlommer med glidelås i hånden har internt støt som fungerer i takt med ventilasjonsåpning for å sikre personlig ventilasjonsnivå.

Front vanntette lastlommer for enkelhets skyld og trygghetstilslutning.

Stor ekstern verktøylomme på baksiden, pluss vanntette innvendige lommer og sett inn lommebok.

Integrert myk kant krage og 3D mesh konstruksjon for komfort over lange avstander.

Premium YKK glidelås med dobbel glidebryter for hovedfront lukking gir tilpasningsdyktig og sikker komfort.

Avtagbar langermet termisk liner (100g kropp 80g ermer) sikrer komfort på varme eller kalde dager.

Pre-contoured ermer med trekkspenningsstrekningspaneler på albuer for forbedret rytmeytelse, pluss volumjustering for å sikre tett passform.

Velcro lukke midjejusteringsbelte for høy tilpassbar passform.

Ekstra glidelås med lommer for trygg trygghet.

Optimalisert for bruk med Andes DRYSTAR® V2-buksene med innvendig midje-glidelås.


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Herreklær produkter av Alpinestars har du funnet den beste plassen på motardinn. Hos motardinn jobber vi alltid med de beste merkene som Alpinestars for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre motorsykkel produkter som Alpinestars Andes V2 Drystar. Legg inn bestillingen nå og motta Alpinestars Andes V2 Drystar så fort som mulig.

Spesifikasjoner Alpinestars Andes V2 Drystar

Funksjoner
Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (11)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Superjakke

-

Jeg la en nivå 2 Nucleon KR 2i ryggbeskytter samt Nucleon KR ci beskyttelse for brystet, ventilasjonsåpningene kan holdes åpne med elastiske bånd, ganske bra når det er varmt. Det kan nås med buksene i merkeserien, det hele er ganske stilig.

Fornøyd med alpinestere

-

Kvaliteten på Alpinestars skuffer aldri, størrelsen er nøyaktig som forventet.

Veldig komplett, trygg og vakker jakke

-

Jakken kommer med beskyttelse av albuer, skuldre og en fluffig espalier. Jeg har kjøpt alpinestars Nucleon KR 2i espalier hver for seg, og den har vært helt komplett. Uavhengig av det ovennevnte, har det dekker til pectoral beskyttelse, for de som ønsker dem. Jakken kommer med et fenomenalt avtakbart termisk fôr for kulden, selv om den allerede er varm nok uten den. Den kan brukes om sommeren, da den har godt plasserte ventilasjonsåpninger. Den har flere lommer og er en fantastisk jakke for motorsykkelturer.

Andes v2 drystar

-

Utmerket produkt utmerket verdi

Motorsykkeljakke

-

God pels, rimelig pris!

Flott jakke for turné

-

Det er en flott jakke hvis du gleder deg

Utmerket valg

-

Veldig vakker kappe, full av interessante løsninger og meget godt ferdig. Det skuffet ikke i det hele tatt. Sidetjenesten og leveringslogistikken var god. Jeg anbefaler

Campera andes ii

-

Utmerket produkt og ledelsen i kjøp og mottak av det var perfekt!

Veldig nyttig jakke

-

Jakken er veldig pen med detaljene i gul. Den veier litt på grunn av beskyttelsene, men det er veldig behagelig. Den har mange lommer og har et tynt lag med fleece inni som lett kan fjernes med glidelås. Det har også justeringer i armene og ventilasjoner i rygg og armer. Og prisen veldig bra. Den eneste ulempen ville være at leveringsdatoen angitt på nettet ikke var riktig, og kom litt senere, jeg vil gjerne ha den på den angitte dagen.

Flott jakke

-

Flott løsning, super komfortabel, veldig rimelig pris. Jeg hadde litt forsinkelse i levering, men produktet er utmerket!

Motorsykkel jakke

-

Jakke Ideell for halv sesong. Med nok ventilasjon. Ganske gode innstillinger. Detaljer om merker og reflektorene er ganske synlige

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk