up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Alpinestars
360

Alpinestars Tech 7 Motorcycle Boots

plus
  • 360Alpinestars Tech 7 Motorcycle Boots
  • Play videoAlpinestars Tech 7 Motorcycle Boots
  • Alpinestars Tech 7 Motorcycle Boots

Alpinestars Tech 7 Motorcycle Boots

Produktbeskrivelse Alpinestars Tech 7 Motorcycle Boots

Tech 7 Enduro boot har en spesielt konstruert, sammensatt såle for å gi Enduro ryttere overlegen holdbarhet, grep, føler og nivåer av strukturell stivhet. Dette CE sertifisert boot fremmer kjernestabilitet og flex via en biomekanisk pivot samtidig som den tilbyr utmerket ankel beskyttelse.


Støvelen chassis er konstruert for å gi komplett følelse og optimalisert samspill med sykkelkontroller, mens den innovative spenne system gir enkel, presis nedleggelse.Funksjoner:


Øvre konstruert fra innovative mikrofibermateriale som er fleksibelt og slitesterk. Øvre materiale er forsterket med PU for høye nivåer av vannresistens og holdbarhet og forbedret vektbesparelse ytelse.

Spesielt utviklet sammensatte såle gir ATV og Enduro ryttere overlegen holdbarhet, grep, føler og en høy grad av strukturell stivhet. Sålen og footpeg innsats kan skiftes ut.

Alpinestars utviklet TPU shin plate og medial beskyttelse er konstruert fra en enkelt del for større strukturell integritet og stabilitet. Den anatomisk profilerte shin plate har et dobbelt lukkesystem med en intern microfiber klaff festet med borrelås for en nøyaktig passform nedleggelse mens den robuste og holdbare shin plate festet sikkert med en presisjon justerbar spenne.

Bredt innføringsåpning for bekvemmelighet og lar bred spenner kalv bedre tilpasning og støtte.

TPU mediale sidepanel har en avansert honeycomb gummi-innsats, og er utformet for utmerket grep mot sykkelen mens vokter mot støt.

Nyskapende spenne nedleggelse systemet inkluderer høy effekt aluminium bro nedleggelser, med minneinnstillinger og en quick release / låsesystem med selvregulerende design for enkel, presis lukking og forbedret ridning ytelse. Alle spenner er utskiftbare.

Profilert leggbeskytter plate injiseres med høy modulus polymer for slagfasthet og inkorporerer Alpinestars 'utviklet blad flex systemet for større presisjon og bevegelse samt ekstra beskyttelse for hæl og akillessene og bidrar til å hindre hyperflexion.

Ny TPU ankel beskyttelse system som omfatter et biomekanisk kobling mellom de midtre og nedre delene av støvelen hjelpe forebygge skade på beinet ved å gi progressiv kraft lettelse for vridningskrefter.

Redesignet vrist og Achilles trekkspill flex soner konstruksjon for overlegen komfort, kontroll og støtte.

Innlemme en innovativ ett stykke injisert dual sammensatte foten skall med co injisert hardt tå beskytter og integrert stålskaft. Skallet er svært motstandsdyktig mot slitasje og påvirkning, legger til boot samlede holdbarhet og forbedrer boot er effektivisering.

Utvidet microfiber gaiter bidrar til å hindre overdreven vann og skitt oppføring.

Intern 3D fôr inneholder anti-gli, microfiber semsket skinn på hælen for å holde foten på plass.

Mykt skum forsterkning på ankler og krage for langvarig komfort og støtdemping.

Ny, dual sammensatte, inkluderer avtagbart anatomisk såle EVA og Lycra topp for komfort og støtte sikrer jevn vektfordeling og forsterket hæl.

Tech 7 støvel er CE-sertifisert.


Kjøp dine favoritt Damesko modeller og nyt motorsykkel. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Alpinestars Tech 7 Motorcycle Boots. Hvis du er i tvil om å kjøpe Alpinestars Tech 7 Motorcycle Boots, ta kontakt med vårt team av fagfolk i motorsykkel via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Alpinestars Tech 7 Motorcycle Boots

Farge
Produkttype
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Elsker det!

-

Elsker dem thx deg!

God

-

Bra. Størrelsen på 10 er perfekt. For meg. Du trenger ikke å bekymre deg for størrelse til og med annen modell.

Utmerket

-

Utmerkede krysstøvler, stive på rett punkt, beskytter veldig godt. God pris. Jeg anbefaler dem. Rask frakt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up