`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Arai

Arai Freeway 2

Arai Freeway 2

  • Arai Freeway 2
  • Arai Freeway 2
  • Arai Freeway 2
  • Arai Freeway 2

Arai Freeway 2

Produktbeskrivelse Arai Freeway 2

The Freeway 2 oppfyller de grunnleggende funksjonene i en motorsykkelhjelm for de som liker å ta det med ro og oppleve verden rundt dem til fulle.

ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Arai Freeway 2 er et produkt som samsvarer til den Hjelmer kategorien innen Beskyttelse utvalget på din motorsykkel butikken, motardinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av motardinn. Hva er fordelene med Arai Freeway 2? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for motorsykkel.

Spesifikasjoner Arai Freeway 2

Alder
Type
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk