`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Arai

Arai Profile-V

Arai Profile-V

  • Arai Profile-V
  • Arai Profile-V
  • Arai Profile-V

Arai Profile-V

Produktbeskrivelse Arai Profile-V

Profil V er en helt ny hjelm fra Arai. Den har en ny, aggressiv stil som er unik i serien, og er designet for å ønske ryttere til Arai-familien med den behagelige komforten, beskyttelsen og funksjonene som forventes av merkevaren, men også noe annet - lett tilgang på og av.

Som alle Arai bruker Profil V et sterkt ytre skall designet for å kaste av slagkrafter, samtidig som det opprettholder integritet, og arbeider med en mykere endeløs multi-tetthet EPS innerforing for å absorbere og spre slagkraft. Den er utformet rundt Variable Axis System (VAS) for en jevnere form og forsterker Hyper Ridge som senker tyngdepunktet og blusser ut 5mm for å gjøre det enkelt å slå på eller av.

Den er utstyrt med dobbelt innløpsventiler, brynventiler og en 3-veis hakeventil pluss fem eksos. VAS V MAX visionsviseren er Pinlock klar og bruker vår F1-avledede låsemekanisme; Det semi-flyttbare interiøret har fasong

Egenskaper:

Profil V Ventilasjon:

Full ventilasjon er basert på 11 ventilasjonspunkter: 5 inntak og 6 eksos. Dobbel innløpsventil, dobbelt brynvann og en 3-veis hakeventil som flyter kjølig luft inn i Profil Vs interiør. Totalt 5 hull i skallet mates varmluft ut - tosidige eksos gir lavt trykk som "suger" luft gjennom; skumdammene minimerer støy uten å påvirke ytelsen. Nakkeutblåsningen og et stykke bakre eksos øker ventilasjonen og forbedrer utvinningen av varmluft for bedre rytmekomfort.

Outer Shell Construction: PB e cLc:

Perifert belagt e kompleks laminatkonstruksjon (PB e cLc). Profil Vs ytre skall bruker en perifert belagt e kompleks laminatkonstruksjon (PB e cLc) for lettvektsstyrke; den er designet for å se på og spre slagkrafter. Nye materialer har blitt brukt til å erstatte AR-matta som mellomlag, noe som resulterer i en betydelig vektreduksjon, samtidig som den opprettholder samme styrke som PB cLc-konstruksjonen.

Variabel aksesystem (VAS):

Med VAS senkes visirmonteringsposisjonen, noe som gir et gjennomsnitt på ytterligere 24 mm over begge templets områder, i jakten på den ideelle jevnere formen som øker muligheten til å slå av energi. Som et resultat har dette gjort det mulig for flere av skallet å være jevnere utover testlinjen til Snell-standarden.

Frontventilasjon: Dobbel inntak:

Utformet for økt luftstrøm og lavere støynivå, og styrer frisk, kul luft inn i interiøret.

Frontventilasjon: Standard brynventiler:

Frisk luft kan komme direkte inn i panneområdet uten behov for hull i dette kritiske området av skallet og støtabsorberende liner. For spesifikke modeller blir ventilasjonen utvidet til templet.

Frontventilasjon: Tre stillingshakeventiler:

Tre-stilling hakeventil hjelper til med å demister visiret og tilbyr frisk, kul luft til rytteren.

Bakventilasjon: Nakkeutblåsningsventil:

For å forbedre varmluftutvinning fra interiøret. Øker ventilasjonseffekten nederst på hjelmen.

Bakventilasjon: Ett stykke bakaksel:

Ekstraherer varm luft fra hjelminnretningen og forbedrer aerodynamikken.

Bakventilasjon: Sideutblåsninger:

Lag lavt trykk bak bakventilen for bedre varmluftutvinning. Integrert i skallet for bedre aerodynamikk, reduser vindstøy og forhindrer buffering i fart. Innvendig bidrar en liten skumdamme til å absorbere og redusere overdreven støy uten å redusere ventilasjonsytelsen.

Visir: VAS Max Vision Visor med De Mist alternativ:

VAS MAX Vision skjold er standard for å gi bedre synlighet i alle årstider og for alle typer ridning.

Visir: Ny skjoldlåsesystem:

Låst fra vår F1-hjelm, fullstendig modifisert 3D-glidende ny skjermlåsemekanisme sikrer skjoldet som aldri før, men fungerer jevnt med en intuitiv væske - en fingeroperasjon - selv med hansker.

Interiør: Erstatt Cheek pads / Ear cups:

Avhengig av modellen kan kinnputer, ørekopper eller hele interiøret lett fjernes. Alle deler (utskiftbare eller ikke) kan rengjøres med lunkent vann og mild såpe. Skyll godt etter rengjøring og tørk aldri i direkte sollys eller nær varmekilde. Innvendige deler av forskjellig størrelse tykkelse er tilgjengelig for en tilpasset passform for alle ryttere.

Interiør: Semi avtagbar Liner:

Den øverste polstringen forblir på plass, men liner festes med borrelås og fjernes lett for rengjøring.

Interiør: Høyttalerlommer:

Bygg i kommunikasjonssystemer er populære, men problemet er ofte at rommet for en høyttaler er begrenset eller ikke bare tilstede, noe som forårsaker ubehagelige trykkpunkter. Høyttalerlommene, som gir plass til montering av høyttalere uten å gi komfort eller passform. (Speaker ikke inkludert).

Interiør: Facial Contour System (FCS):

For å gi en enda bedre smidig passform og forbedre komforten til underkjeven, fungerer Facial Contour System (FCS) med en skumfjærstøtte i kinnpuden som komprimerer og gir tilbake, og gir den nødvendige støtten uten overdreven trykk.

Komfort: Chin Curtain:

Ved hjelp av bunnen av hjelmen hjelper den nye haken for å ytterligere fremheve eggformen. Gardinen blokkerer samtidig luftinntrengning fra turbulent luft under og øker negativt trykk for å øke FFS-eksosfunksjonen ved å tegne mer luft fra munnområdet. Den forbedrede luftstrømmen reduserer støyen ytterligere.

Komfort: 5mm bredere base:

Det eksklusive skallet blinker 5mm rundt bunnen, noe som gjør det lettere å få hjelmen på og av (for nybegynnere til Arai den første "tøffhet" når du setter hjelmen på eller tar den av kan være utfordrende).

Godkjenning: ECE 22 05:

Den vanligste hjelm sertifiseringen internasjonalt, kreves av over 50 land over hele verden.

Generelt: Fem ganger inspisert:

Hver Arai hjelm går gjennom fem separate kvalitetskontroll avdelinger: etter at skallet er laget, etter maling og grafisk gjennomføring, etter montering og to i prosess inspeksjoner.

Generelt: Vaskbart interiør:

Premium kvalitet interiør i enhver Arai hjelm kan enkelt rengjøres, på plass, med mild såpe og lunkent vann.

Generelt: Håndlaget:

Det kan ta opptil fem år for våre eksperter å tjene retten til å lage et Arai-skall. Hvert skall kan ta opptil 27 trinn og å bygge en Arai hjelm vil ta om lag 18 mann timer.

Generelt: Hele dagen komfort:

Hele dagen komfort med Arai interiøret passer og form sammen med de fineste liner materialer og det omfattende ventilasjonssystemet. Og takket være den perfekte balansen og vektfordelingen av hjelmen, merker du ikke at du har på deg en Arai.

Generelt: Penetrasjonstest:

Alle Arai hjelmer er penetrertestet, selv om de ikke er påkrevet av europeiske hjelmstandarder. Arai-penetrasjonstesten utføres med en 3kg testkegle som strekker seg fra en høyde på 3m på hjelmen.

Generelt: Dobbel D-ring-enhet:

De flate og D-formede ringene passer jevnt mot haken. Ingen bevegelige deler, ingen korrosjonsproblemer og bare å trekke tappen er nok til å løsne festeanordningen.

Generelt: Glatt form, bedre beskyttelse:

Det glatte ytre skallet av Arai hjelmer er designet for å glide uten unødvendig motstand. Du ønsker ikke å senke hjelmen mer enn nødvendig. Derfor er alle Arai-ventilasjonskanaler og -kanaler designet for å bryte av under en innvirkning.

Generelt: Sterkt ytre skall, mykt indre skall:

Arai bruker et meget sterkt ytre skall for å spre slagkrafter og et mykt indre skall for å absorbere gjenværende energi. Det indre indre skallet med flere densiteter EPS er laget ved hjelp av en unik teknologi som kombinerer tre til fem tettheter i ulike områder som en enkelt komponent.

Generelt: Organisk form:

Den organiske formen til et Arai ytre skall gir et mer naturlig utseende, tetter bedre og passer mer til hodens naturlige form for bedre komfort, passform og for å minimere vindturbulens.

Generelt: Ulike ytre skall:

I motsetning til mange andre produsenter gir Arai en størrelse ytre skall for hver to hjelmstørrelser for de fleste modeller. Sammen med forskjellige formede ytre skall til forskjellige modeller er det nesten umulig å ikke finne den passformen du leter etter.

Generelt: Arai I huset test:

Denne Arai hjelmen er designet for å møte de strenge Arai In house kriterier, i tillegg til den obligatoriske ECE 22 05 standarden.


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Ikke vent lenger og kjøpe Arai Profile-V! Hos motardinn, alle våre Beskyttelse produkter har full produsentgaranti på merket Arai. Kjøpe i vår motorsykkel butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår motorsykkel samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Arai Profile-V så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Arai Profile-V

Alder
Hjelmtyper
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk