`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Arai

Arai RX 7V

Arai RX 7V

Arai RX 7V

Arai RX 7V

Arai RX 7V

  • Arai RX 7V
  • Arai RX 7V
  • Arai RX 7V
  • Arai RX 7V
  • Arai RX 7V
  • Arai RX 7V
  • Arai RX 7V

Arai RX 7V

Produktbeskrivelse Arai RX 7V

RX 7V representerer toppen av Arai kunnskap, erfaring og vet hvordan i hjelmen teknologi. RX 7V med en helt ny PB SNC² ytre skall, den revolusjonære VAS ("Variable Axis System") visir system og en betydelig økt jevnere området rundt templene, tilbyr den nye standarden i premium hjelm segmentet. Fra den også nye Eco Pure liner med en enda slankere ramme, til de nye kanalene, forbedret diffuser og de integrerte luftekanaler, viser hver del oppmerksomhet på detaljer som er så typisk for Arai. Arai har kontinuerlig forbedret "skotter off" performance ved å lære fra virkelige scenarier. Takket være den nye sterkere og smidigere skall og VAS, er RX 7V nærmere den ideelle hjelmen form enn noensinne.


PB SNC2

Ny harpiks for å bedre klebeevnen mellom hvert lag av fiber. Sterkere ytre skall. Omtrent 30g vektbesparelse.


Standard ECE 22 05


Ventilasjon

De kombinerte systemer tilbyr utmerket og effektiv ventilasjon. Den nye topp duct gir 11% mer luftstrøm, med større brytere for uanstrengt drifts. Luftkanalen fører luft fra øyet havneområdet til sidekanalene. Den nye diffuser er 20 mm lenger med bedre aerodynamikk, og 19% større inntak scoops, begge jobber sammen med Air Wing å forbedre stabiliteten. Haken dekke blokker luftinntrengning og trekker mer luft fra munnen området.


Nytt skjema

Den nye designen fortsetter å dra nytte av at fokus og leverer Arai sin jevneste skallet. Fordelen er å forbedre skotter off evne. VAS senker visiret holder, og dermed senker visiret mekanismen under testlinjen, noe som åpner for en jevnere skall og bedre effekt ytelse.


Mer haken rommet

Resultatet av en nylig designe ytre skall, er det nå nesten 3mm ekstra ansikt / hake rom.


New Shield Lock System

Lånt fra vår F1 hjelm, helt endret 3D flytting nytt skjold låsemekanisme sikrer skjoldet som aldri før, men går lett med et intuitivt væske - en finger - selv med hansker.


New Shield System

VAS: Variabel Axis System lar skjoldet til å reise i en bue, slik at en lavere og mer kompakt visir mekanisme, forbedrer ikke bare hjelm ytelse for rytteren beskyttelse, men også lar enklere skjold endringer med mer intuitiv design.


Nytt interiør

Tynnere ramme materialer og redesignet ramme tilkoblingspunkter gjør den nyeste interiørkomfort hodet liner enda mer behagelig. Stress leddene tillate liner til flex og selv skille i nødvendig slik som å ikke forstyrre hjelmer slag energiledelse egenskaper / ytelse.


Ny diffuser

20mm lengre tid å øke luftstrømmen effektivitet samt forbedre høy hastighet aerodynamikk. Større fram inntak med inntaks skodder som bedre tetning for en mer aerodynamisk effekt når lukket. Følgende sider av diffuser kroppen effektivisere luftstrømmen for å forbedre stabiliteten, dra og vindstøy.


Fem ganger inspisert

Hver Arai hjelm går gjennom fem separate kvalitetskontroll avdelinger: etter at skallet er laget etter maleri og grafikk ferdigstillelse, etter montering og to i prosess inspeksjoner.


Vaskbar interiør

Premien kvalitet interiør i alle Arai hjelm lett kan rengjøres, på plass, med mild såpe og lunkent vann


Håndlaget

Det kan ta opptil fem år for våre eksperter for å opptjene rett til å opprette en Arai skall. Hvert skall kan ta opp til 27 trinn og å bygge én Arai hjelm vil ta ca 18 arbeidstimer.


Komfort hele dagen

Hele dagen komfort med Arai interiør passe og forme sammen med de fineste liner materialer og omfattende ventilasjonssystemet. Og takket være den perfekte balansen og vektfordeling av hjelmen, du knapt merker at du har på deg en Arai.


Penetration testet

Alle Arai hjelmer er penetrasjon testet, (unntatt Freeway 2, Penta, Astro Lys og VX Pro Jr) selv om det ikke kreves av europeiske hjelm standarder. Arai penetrasjonstesten er utført med en 3 kg test kjegle som slår fra en høyde på 3 m på hjelmen.


Double D ring enhet

De flate og D formede ringer passe glatt mot haken. Ingen bevegelige deler, ingen korrosjonsproblemer og bare trekke kategorien er nok til å løsne låsen.


Rundere, glattere, sterkere skall

Det ytre skall av Arai hjelmer er utformet for å gli uten unødig motstand. Du ønsker ikke å bremse hjelmen mer enn nødvendig. Det er derfor all Arai vents og kanaler er laget for å bryte av under en innvirkning.


Sterkere ytre skall, mykere indre skallet

Arai bruker en sterkere ytre skall for å spre innvirkning styrker og en mykere indre skallet til å absorbere gjenværende energi. Den multiple tetthet EPS indre skallet er laget ved hjelp av en unik teknologi for å kombinere tre til fem tettheter i ulike områder som en enkelt komponent.


Organiske formen

Den organiske formen på en Arai ytre skall gir et mer naturlig utseende, sel bedre og samsvarer mer til hodet naturlige form for bedre komfort, passform og for å minimere vind turbulens.


5 års begrenset garanti

Alle Arai hjelmer er garantert mot defekter i materialer og utførelse, og er brukbar bare for godt tilpasset første brukeren i 5 år fra første gangs bruk, men ikke mer enn 7 år fra produksjonsdato.


Ulike ytre skall

I motsetning til mange andre produsenter Arai gir en størrelse ytre skall for hver to hjelm størrelser for de fleste modeller. Sammen med ulike formet ytre skall for ulike modeller er det nesten umulig å ikke finne den passer du leter etter.


Arai I huset test

Dette Arai hjelm er designet for å møte den stringenArai I huset standardkrav, i tillegg tmandatory standarder som ECE 22 05.


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Arai RX 7V er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos motardinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Arai RX 7V har den offensielle garanten av merket Arai. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Beskyttelse katalog og Hjelmer kategori.

Spesifikasjoner Arai RX 7V

Alder
Hjelmtyper
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Arai rx7

-

Vi fikk din rett, perfekt hjelm

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk