up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Arai
360

Arai X Tend Open Face Helmet

plus
  • 360Arai X Tend Open Face Helmet
  • Play videoArai X Tend Open Face Helmet
  • Arai X Tend Open Face Helmet

Arai X Tend Open Face Helmet

Produktbeskrivelse Arai X Tend Open Face Helmet

The X-Pleier halvhjelm tilbyr mer:


Mer beskyttelse og mer komfort. Men også en enda bedre passform, uten at det påvirker den følelsen av frihet og den gode sikten bare et åpent ansikt hjelm har å tilby. Det ytre skallet av X-tendens tilbud tre centimeter lengre nedre sider for mer komfort og økt sikkerhet. Nye holdere og overbygd side vent eksos fullføre vakker utforming av denne enestående touring hjelm.Ytterstoff SFL (Super Fibre Laminat):


Dette er den grunnleggende Arai ytre skall. Super fiber gir mer komfort enn andre shell materialer, men er likevel sterk og lett.Ventilasjon:


Dual Inntak designet for økt luftstrøm en lavere støynivå, guiding frisk, kjølig luft inn i interior.One-stykke bak eksos ekstrakter

mer varmluft fra hjelmer interiør og forbedrer aerodynamikk.Nakke-og sideventilasjons eksos:


En forbedret eksos porten er bygget inn i den bakre nakke roll området for å forbedre varmluft utvinning fra interiøret. Side ventilasjons eksos produsere lavtrykk bak den bakre ventilen for bedre varm luft utvinning, bedre aerodynamikk, redusere vindstøy no forhindre buffer i fart.Utskiftbare øreklokkene:


Øreklokkene med sin støtabsorberende liner tilbys i forskjellige tykkelser, for å gjøre en mer tilpasset passform mulig. Det er mye rom rundt øret området for bedre komfort og god plass for en kommunikasjonsenhet.Utvidet sider:


Det ytre skallet har sider som er forlenget med tre centimeter for bedre beskyttelse (som de fleste virkninger forekommer på baksiden av hjelmen).Hyper Ridge:


Den en støtfanger er et forsterkningsbånd som sirkler i bunnen av skallet legge styrke og senking av hjelmens tyngdepunkt.

Fakler ut for lettere å sette på og ta av.Facial Contour System (FCS):


Å tilby en enda bedre passform og styrke komforten til underkjeven, fungerer den Facial Contour System (FCS) med en skum våren støtte i

kinnet pad som komprimerer og returerInnehavere:


Dekker Arai visir mekanisme, samtidig som man sikrer maksimal skall styrke og en jevn spredning av slagenergi uten dype fordypninger i

mantelflaten.Fem ganger inspisert:


Hver Arai hjelm går gjennom fem separate kvalitetskontroll avdelinger: etter at skallet er laget, etter maleri og grafikk ferdigstillelse,

etter montering og to i-prosessen inspeksjoner.Vaskbart interiør:


Premien kvalitet interiør i alle Arai hjelm lett kan rengjøres, på plass, med mild såpe og lunkent vannHåndlaget:


Det kan ta opp til fem år for våre eksperter for å ha rett til å opprette en Arai skall. Hvert skall kan ta opp til 27 trinn, og å bygge en Arai hjelm vil ta ca 18 arbeidstimer.Komfort hele dagen:


Komfort hele dagen med Arai interiør passform og form sammen med de fineste foringsmateriale og omfattende ventilasjonssystem. Og takket være den

perfekt balanse og vektfordeling av hjelmen, du merker knapt at du har på deg en Arai.Penetrasjon testet:


Alle Arai hjelmer er penetrasjon testet, selv om det ikke kreves av europeiske hjelm standarder. Den Arai penetrasjon Testen utføres med en 3kg

test kjegle som slår fra en høyde på 3 m på hjelmen.Double-D ring enhet:


De flate og D-formede ringer passe glatt mot haken. Ingen bevegelige deler, ingen korrosjonsproblemer og bare trekke kategorien er nok til å løsne

låsen.Smooth form, bedre beskyttelse:


Den jevne, ytre skall av Arai hjelmer er utformet for å gli uten unødig motstand. Du ønsker ikke å bremse hjelmen mer

enn nødvendig. Derfor er alle Arai ventiler og kanaler er designet for å bryte av under en innvirkning.Hardt ytre skall, mykt indre skall:


Arai benytter et meget hardt ytre skall, for å spre støtkrefter og et mykt indre skall for å absorbere resterende energi. Den multiple-tetthet EPS indre skall er

gjort ved hjelp av en unik teknologi for å kombinere 3-5 tettheter på forskjellige områder som en enkelt komponent.Organiske formen:


Den organiske formen på en Arai ytre skallet gir en mer naturlig utseende, seler bedre og samsvarer mer til hodet naturlige form

for bedret komfort, passform og for å minimere vind turbulens.5-års begrenset garanti:


Alle Arai hjelmer er garantert mot defekter i materialer og utførelse, og er brukbar kun for riktig montert første brukeren for fem år

fra dato for første bruk, men ikke mer enn syv år fra produksjonsdato.Forskjellige ytre skall:


I motsetning til mange andre produsenter Arai gir one size ytre skall for hver to-hjelm størrelser for de fleste modeller. Sammen med ulike formet ytre skall for ulike modeller er det nesten umulig å ikke finne den passform du er ute etter.Arai In-house test:


Dette Arai hjelm er designet for å møte de strenge Arai In-house standardkrav, i tillegg til obligatoriske standarder som ECE 22-05 og frivillige standarder som SNELL M2010.


Elsker du motorsykkel? Få din Arai X Tend Open Face Helmet og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Arai gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Hjelmer for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive motorsykkel modellene mulig har de fleste av våre Jet artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Arai X Tend Open Face Helmet

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Produktet er akkurat som avbildet. Pakke kommer veldig bra. Og det tar tid å levere til Thailand veldig raskt. Denne modellen av den indre votten kan bare fjernes og vaskes på kinnputene.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up