`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Astone

Astone Elektron

Astone Elektron

Astone Elektron

Astone Elektron

Astone Elektron

Astone Elektron

Astone Elektron

  • Astone Elektron
  • Astone Elektron
  • Astone Elektron
  • Astone Elektron
  • Astone Elektron
  • Astone Elektron
  • Astone Elektron
  • Astone Elektron
  • Astone Elektron

Astone Elektron

Produktbeskrivelse Astone Elektron

Egenskaper:

Sikkerhet og komfort:

Mikrometrisk spenne:

Praktisk vedlegg med rak for enkel tilspenning og justering, en håndfrihet

Skjerm:

Solskjerm:

Lett inntrekkbar indre solvisir

praktisk:

Lett å demontere:

Ingen verktøy nødvendig for å demontere og samle visiret

abs:

Termoplastisk polymer med god støtmotstand

Avtakbar / vaskbar fôr:

Lett flyttbare kinn og hodeputer, maskinvaskbar, Hypo Allergenic


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Er du ute etter materialer fra Astone og spesielt Astone Elektron? Hos motardinn kan du finne en komplett liste over Beskyttelse produkter og motorsykkel tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk motardinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial motorsykkel kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Astone Elektron

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket pris

-

Jeg elsker hjelmen, med bare et par klikk demonterer du hakebeskyttelsen og skjermen / søkeren. Det eneste som mangler ville være en telita eller membran i åpningen som er igjen av nakken til hakebeskyttelsen for ikke å la luften passere men det er noe som disse hjelmetypene vanligvis ikke har med seg (det er nødvendig å trekke truse for nakken), også for å understreke at hakebeskyttelsen gir inntrykk av å være for tynn, men den oppfyller sin funksjon perfekt og at du på denne måten trekker vekt fra helheten. Det polstrede interiøret, selv om det er noe hardt, tilpasser seg perfekt til hele hodet, ansiktet og kjeven. Hjelmen generelt puster kvalitet til en utmerket pris, aggressivt design og god finish, uten tvil anbefaler jeg det. Til slutt, og selv om det ikke har noe med produktet å gjøre, må jeg gi et eneste negativt poeng til informasjonen om leveringsdatoen siden den sa "Leveringsdato: mandag eller tirsdag" og inntil torsdag ettermiddag leverte de den ikke til meg .

Veldig kult sted å anbefale

-

jeg anbefaler

Veldig slående hjelm

-

Hjelmen er veldig vakker og prisen er veldig bra

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk