`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Caberg

Caberg Drift

Caberg Drift

Caberg Drift

Caberg Drift

Caberg Drift

  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift
  • Caberg Drift

Caberg Drift

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Caberg Drift

Den er utstyrt med en integrert solskjerm visir DVT (Double Visor Tech) som tillater å ri alltid med de beste lysforhold og maksimal sikkerhet. Drift er også tilgjengelig i versjon Full carbon med en vektreduksjon sammenlignet med tricomposite versjon, på rundt 100gr.

DRIFT quick release visir mekanismen gjør visir selvjustering for å garantere en nær kontakt med visir og vindu beading. Takket være visiret mekanisme med en fjær dobbel bevegelse, vil det ikke være nødvendig å regulere den manuelt for å unngå innkommende vann eller luft. Videre til hendelen på venstre side av visiret mekanismen samtykke stoppe posisjonen visiret på 0,5cm fra vinduet beading å unngå eller eliminere dugg, som absorberes av vinden mens du sykler. Når spaken løftes, er visiret låst for å unngå plutselige åpningen under en tur eller fall.

DRIFT er utstyrt med en gjennomsiktig anti scratch visir, en justerbar Pinlock linse Max Vision for å unngå dugg, og en integrert anti scratch solskjerm visir lett manøvrer med en lateral spak.

Ventilasjon er garantert av 3 store lufteventiler lett å regulere også med hansker. Den nedre ventilen på haken vakt driver luft direkte til innersiden av visiret for å unngå dugging; ventilen på toppen kanaler frisk luft inne i hjelmen gjennom en rekke luftspor, mens den bakre ventilen favoriserer utslipp av varmt og dårlig luft.

Fôret, laget med bakre reflekterende inserts, er helt avtagbart og vaskbart inkludert padding på hakestropp; laget med allergivennlige og transpiring stoffer for å gi maksimal friskhet. Retensjonssystemet er utstyrt med en dobbel D-ring.

Egenskaper:

Shell: Tricomposite (fiber glass, Kevlar, Carbon)

Double Visor (clear + Smoke)

Visor Quick Release System

Dobbel anti Turbolence Neck Roll

Anti-ripe Visor Med Pinlock Max Vision

tilting Visor

Double D Ring Buckle

Intern Air Circulation

Avtagbart og vaskbart Liner

Avtagbart Wind Stop

Regn Beskyttelse felger


Caberg Drift har Caberg offisiell garanti fra produsent. Som en Caberg offisiell forhandler er alle våre tilbud motorsykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I motardinn er vi dedikert til å velge høykvalitets produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Caberg Drift

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk