`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Caberg

Caberg Duke 2 Smart

  • Caberg Duke 2 Smart
  • Caberg Duke 2 Smart
  • Caberg Duke 2 Smart

Caberg Duke 2 Smart

Produktbeskrivelse Caberg Duke 2 Smart

DUKE II ER CABERG FLIP UP 100% GJELDT I ITALIA MED ET CAPTIVERENDE LOOK OG INNOVATIVE TEKNISKE LØSNINGER.

DUKE II er resultatet av den oppkjøpte erfaringen fra Caberg som var det første italienske selskapet for å produsere flip up hjelmer. DUKE II leveres med dobbel homologering P / J, som gjør at du kan ri med hakebeskyttelsen åpen og garantere sikkerhet takket være spaken P / J på venstre side av hjelmen. Denne hendelen, når den er i "J" -posisjon, blokkerer haken vakt i fullstendig åpen stilling, slik at haken vekkes ved et uhell. Takket være de reduserte dimensjonene til hjelmen er vekten av DUKE II kun 1550 gr + / 50gr.

DUKE II er utstyrt med det eksklusive Double Visor Tech-systemet som, takket være den lette å bruke indre solkrem, gir deg mulighet til å ri alltid med riktig lys og i sikkerhet. Den indre solbeskyttelsen er behandlet med anti-skrape, mens den ytre klare visiren ikke bare er anti-skrape, men også antifog takket være dobbeltlinsen Pinlock. Ventilasjon er garantert av to lettanvendelige ventilasjonsåpninger, en plassert på haken og en på toppen av skallet. Luften kanaliseres gjennom spor på innsiden som sikrer perfekt ventilasjon av hjelmen. Fôret er helt avtagbart og vaskbart, realisert med pustende og hypoallergent stoff for maksimal friskhet, med reflekterende innsatser på baksiden av nakken.

DUKE II har plass til Caberg Bluetooth-kommunikasjonssystemet JUST SPEAK S som gjør det mulig å kommunisere ikke bare med din egen mobiltelefon og passasjer, men også å koble til et GPS-system, høre på musikk via mobilen din eller en MP3-spiller. RETT SPEAK S er utstyrt med Bluetooth A2DP som tillater å lytte i stereo av høy kvalitet.

Duke II er tilgjengelig i de nye grafiske versjonene IMPACT Yellow Fluo / Black, Matt Blue YAMA / White, Hvit / Rød / Blå / Lyseblå og i grafiske versjoner LEGEND Matt Svart / Gul Fluo, Svart / Hvit, Rød / Hvit. Denne modellen tilbys også i den nye fargeversjonen Matt Blue YAMA og i fargeversjonene White Metal, Matt Black, Matt Gun Metal. Tilgjengelig også den SMART svarte versjonen, som ikke er malt, og den gule fluo-versjonen HI VIZION.

Egenskaper:

Shell: LG CHEM HI IMPACT ABS

Dobbeltvisir (klar + røyk)

Quick release visorsystem

Antiscratch visir med Pinlock

Mikrometrisk spenne

Intern luftcirkulasjon

Avtagbar og vaskbar liner

Regnbeskyttelsesfelger

Avtakbar vindstopp

Klar for bare å snakke s


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett motorsykkel butikk. Kjøp Caberg Duke 2 Smart med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende motorsykkel produkter i Beskyttelse kategorien som kan supplere din bestilling, motardinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Caberg Duke 2 Smart

Alder
Type
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Takk Motard INN! Hjelmen kom veldig raskt. Størrelsen tilsvarer størrelsesgitteret, men Caberg lager en hjelm for litt innsnevrede skilpadder, og hvis du har en perfekt rund hodeform når du er sett ovenfra, vil hjelmen sannsynligvis ikke passe deg (den vil henge med)

Caberg hertug 2

-

Jeg bestilte hjelmen den 9/19 ankom et døgn før laveste anslag. Veldig rask og effektiv levering. Produktet har ikke blitt brukt, men oppfyller forventningene. Jeg anbefaler Motard INN.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk