`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Caberg

Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

Produktbeskrivelse Caberg Xtrace Spark

XTRACE CONCEIVED FOR RIDERS SOM ER LYSENDE OM STREET ENDURO MOTORBIKES, MEN OGSÅ IDEAL FOR OFF ROAD ROUTES.

XTRACE kan brukes enten i full konfigurasjon med topp og visir eller uten topp eller uten visir. Alle forskjellige konfigurasjoner kan gjøres uten bruk av verktøy.

XTRACE tilbys i to ytre skallstørrelser for å gi den beste passende forholdet mellom skallvolumet og motorsyklistens hodestørrelse.

XTRACE er utstyrt med DVT-systemet (Double Visor Tech) som takket være den integrerte solbeskyttelsesvisoren, enkel å bruke, tillater alltid å kjøre med perfekt lys og maksimal sikkerhet. Solbeskyttelsesbeskyttelsen er beskyttet mot riper, mens den ytre klare er behandlet mot riper og forberedt på å passe til Pinlock-linse.

Ventilasjon er garantert med 3 brede luftventiler, som er lette å regulere med hansker. den nedre ventilen på hakevernet driver luft direkte til innsiden av visiret for å unngå misting; de to ventilasjonene på friskluft i luften inne i hjelmen gjennom en rekke luftspor, mens den bakre ventilen favoriserer utslipp av varm og foreldet luft.

Fôret er helt avtagbart og vaskbart laget av transpirerende stoffer. Vindstoppanordningen under hjelmbeskyttelsen på hjelmen er avtagbar i tillegg til pustevakt. XTRACE tilbys i solide farger Matt svart og hvit, og i grafisk versjon SPARK i to fargekombinasjoner, hvit / gul fluo / antrasitt og matt svart / antrasitt / sølv.

Egenskaper:

Shell: LG CHEM HI IMPACT ABS

Dobbel skallstørrelse

Dobbeltvisir (klar + røyk)

Anti-riper visir klar for Pinlock

Mikrometrisk spenne

Intern luftcirkulasjon

Avtagbar og vaskbar liner

Regnbeskyttelsesfelger

Avtakbar vindstopp

Avtakbar topp

Avtakbar neseskjold


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Oppdag det store utvalget av motorsykkel produkter fra Caberg som vi har på lager til de beste prisene. Hos motardinn, din nett motorsykkel butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Caberg Xtrace Spark fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Caberg Xtrace Spark

Skjønn
Alder
størrelse
Anbefalt bruk
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk