`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Caberg

Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark
  • Caberg Xtrace Spark

Caberg Xtrace Spark

Produktbeskrivelse Caberg Xtrace Spark

XTRACE CONCEIVED FOR RIDERS SOM ER LYSENDE OM STREET ENDURO MOTORBIKES, MEN OGSÅ IDEAL FOR OFF ROAD ROUTES.

XTRACE kan brukes enten i full konfigurasjon med topp og visir eller uten topp eller uten visir. Alle forskjellige konfigurasjoner kan gjøres uten bruk av verktøy.

XTRACE tilbys i to ytre skallstørrelser for å gi den beste passende forholdet mellom skallvolumet og motorsyklistens hodestørrelse.

XTRACE er utstyrt med DVT-systemet (Double Visor Tech) som takket være den integrerte solbeskyttelsesvisoren, enkel å bruke, tillater alltid å kjøre med perfekt lys og maksimal sikkerhet. Solbeskyttelsesbeskyttelsen er beskyttet mot riper, mens den ytre klare er behandlet mot riper og forberedt på å passe til Pinlock-linse.

Ventilasjon er garantert med 3 brede luftventiler, som er lette å regulere med hansker. den nedre ventilen på hakevernet driver luft direkte til innsiden av visiret for å unngå misting; de to ventilasjonene på friskluft i luften inne i hjelmen gjennom en rekke luftspor, mens den bakre ventilen favoriserer utslipp av varm og foreldet luft.

Fôret er helt avtagbart og vaskbart laget av transpirerende stoffer. Vindstoppanordningen under hjelmbeskyttelsen på hjelmen er avtagbar i tillegg til pustevakt. XTRACE tilbys i solide farger Matt svart og hvit, og i grafisk versjon SPARK i to fargekombinasjoner, hvit / gul fluo / antrasitt og matt svart / antrasitt / sølv.

Egenskaper:

Shell: LG CHEM HI IMPACT ABS

Dobbel skallstørrelse

Dobbeltvisir (klar + røyk)

Anti-riper visir klar for Pinlock

Mikrometrisk spenne

Intern luftcirkulasjon

Avtagbar og vaskbar liner

Regnbeskyttelsesfelger

Avtakbar vindstopp

Avtakbar topp

Avtakbar neseskjold


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Alle motorsykkel produktene i kategorien Hjelmer har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos motardinn kan du finne en full katalog over Beskyttelse produkter fra Caberg. Prisene på Caberg Xtrace Spark er 192.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Caberg Xtrace Spark

Skjønn
Alder
Type
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk