up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese
360

Dainese Air Flux D1 Tex Jacket

Dainese Air Flux D1 Tex Jacket

plus
  • 360Dainese Air Flux D1 Tex Jacket
  • Play videoDainese Air Flux D1 Tex Jacket
  • Dainese Air Flux D1 Tex Jacket
  • Dainese Air Flux D1 Tex Jacket

Dainese Air Flux D1 Tex Jacket

Produktbeskrivelse Dainese Air Flux D1 Tex Jacket

Dainese Air Flux D1 Tex-jakke gir deg utmerket beskyttelse under turnéaktivitetene dine , slik at du kan komme dit du vil, siden den har sikkerhetselementer som er typiske for motorsykkelklær .

Denne motorsykkeljakken er laget med Boomerang-stoff som skaper en effekt på luftsirkulasjonen slik at du kan føle deg frisk. Quickdry-stoffet favoriserer rask tørking av fuktighet, eller hvis et lite regn overrasker deg, og Mesh-stoffet forsterker innvendig ventilasjon og gir elastisitet i bevegelsene dine.

Den inkluderer avtagbare albue- og skulderbeskyttere og en lomme for en ryggbeskytter. Denne refleksjakken er ideell for en tur om natten, siden den gjør deg synlig for andre biler. Det gir justeringer på nakken, midjen og mansjetten for å unngå at vinden trer inn og skaper en attraktiv kraft. Dainese AIR FLUX D1 stoff motorsykkeljakke. En veldig lett sommerkjole laget av perforert mesh stoff som tillater en strøm av luft direkte til kroppen.

G. Air Flux D1-jakken takket være de nyeste generasjons stoffene, Boomerang og Quick Dry, tar lys til nye nivåer. Det perforerte nettverket gir forbedret luftcirkulasjon til kroppen, og det faktum at jakken har mange justeringer betyr at den passer perfekt til rytternes kropp når den er i bevegelse. Aktiv sikkerhet er levert av sertifiserte, flyttbare, komposittbeskyttere på skuldre og albuer, mens strategisk posisjonerte reflekterende innsatser gir passiv sikkerhet. For å avrunde de tekniske egenskapene, har jakken blitt designet for å imøtekomme G1 eller G2.

Egenskaper:

Vanlig passform

Håndtaksvolumregulator

Midjejustering

Halsjustering

Reflekterende innlegg

2 ytterlommer

G1 og G2 type ryggbeskyttelsesarrangement

spesifikasjoner:

Materiale:

Rask tørt stoff

Mesh stoff

Boomerang mesh stoff


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen motorsykkel utstyr, oppdag motardinn. Som Dainese autorisert forhandler har alle våre motorsykkel produkter full produsentgaranti av Dainese. Velg en av våre Herreklær kategorier og oppdag utvalget av Herreklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Dainese Air Flux D1 Tex Jacket

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Bare mottatt jakken, endelig etter denne vanvittige forsendelsesforstyrrelsen fra pandemien. Til tross for at selskapet gjør det veldig raskt og med profesjonell veiledning via e-post. Jakken: Hvis du vil forsikre deg om at du får en kvalitet, sikkerhet og likevel et stilig design uten å nøle med den friske turen på den varme sommeren, så gjorde Dainese det til en annen riktig ting for deg her! PS Vær sikker på størrelsen på dine vanlige klær, fordi Dainese absolutt passer like, så ikke gå større enn mindre enn hva du pleier å ha

Flott jakke, rask levering også!

-

Denne jakken er en åpenbaring for meg, som bor i et varmt klima (> 35c) her i Australia. Denne jakken er lett, holder deg kjølig med god luftstrøm på alle de riktige stedene, ser bra ut, og hvis du også kjøper Manis D1 G2-ryggbeskytter, gir du et beskyttelsesnivå som gir deg sjelefred. Bare mindre ulemper for meg er det ikke har en innvendig lomme

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up