up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Dainese
360

Dainese Blackjack Gloves

plus
  • 360Dainese Blackjack Gloves
  • Play videoDainese Blackjack Gloves
  • Dainese Blackjack Gloves

Dainese Blackjack Gloves

Produktbeskrivelse Dainese Blackjack Gloves

Dainese Blackjack-hansker gir mykhet, komfort, godt grep, holdbarhet, ventilasjon og beskyttelse ideell for sporty kjøring i løpet av våren og sommermånedene.

Disse motorsykkelhanskene er laget av geiteskinnskinn , som er meget motstandsdyktig, tynt og fleksibelt, med perforert rygg for å lette ventilasjon og forsterket håndflate for å øke holdbarheten. De har en retro, men veldig elegant design for de syklistene som foretrekker en klassisk stil.

De myke og elastiske innleggene gir fleksibilitet for bedre bevegelse, mens formen på de forhåndsbuede fingrene gir naturlig frihet i hendene. Disse motorsykkelhanskene for sommeren har mansjettstropp for en behagelig og tilpasset passform. Disse hanskene med elegant, klassisk design også vaunt en frisk og moderne vintage look.


Blackjack hansker er tilgjengelig også i Ladies 'versjon, og er spesielt egnet til varme, behagelig ridning på våren og sommeren.


Elastiske innfellinger og muligheter håndledd justering garanterer optimal komfortabel passform.Funksjoner:


- Myke inserts på knokene og baksiden av håndenSpesifikasjoner:


- Geiteskinn


- Palm forsterkning av geiteskinn


- Justerbar mansjett tropp


- Stretch inserts


- Pre-buede fingre


- Perforering på innersiden av fingrene


Hva synes du om å finne Dainese Blackjack Gloves med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår motorsykkel butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Dainese. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Beskyttelse artikler.

Spesifikasjoner Dainese Blackjack Gloves

Farge
Skjønn
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Komfortabel hanske

-

Lær i god kvalitet og mykt, men kan ikke berøre telefonskjermen og ingen ce-beskytter.

Old school hansker

-

Motorsykkelhansker som ikke er tilpasset sykkelen, er beskyttelsene for svake. Personlig tok jeg dem for midtsesongen byhansker. Når det gjelder kvaliteten, er det DAINESE;)

God komfort med fin gamle skolen utseende

-

Varmt vær hansker. De er svært fleksibel og komfortabel og hullet på toppen av hånden gir god luftstrøm.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up