up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese
360

Dainese D-Mantle Fleece Jacket

Dainese D-Mantle Fleece Jacket

plus
  • 360Dainese D-Mantle Fleece Jacket
  • Play videoDainese D-Mantle Fleece Jacket
  • Dainese D-Mantle Fleece Jacket
  • Dainese D-Mantle Fleece Jacket

Dainese D-Mantle Fleece Jacket

Produktbeskrivelse Dainese D-Mantle Fleece Jacket

Dainese D Mantle Fleece-jakke gir deg den beste og mer forsiktige termiske beskyttelsen for dine ritt på vinterdager, hvor du også trenger komfort og ergonomi for å bevege deg med frihet på salen.

Denne motorsykkelen eller sykkeljakken tilbyr opptil 66% varmeisolering, så den er ideell for bruk i miljøer med lave temperaturer. Dets letthet, komfort og elastisitet letter bevegelser. Hullet på tommelen tillater beskyttelse i hendene i tilfelle du ikke bruker hansker.

Glidelåsen fra Camlock som forbedrer ergonomien, strålen på slutten av ermet, og forsterkningene på nakken, mansjetten og hemmen gir bedre og bredere beskyttelse slik at du kan føle deg trygg og selvsikker med denne termiske jakken . På en kort eller lang reise er en D Mantle Fleece med sin passform optimalisert for bruk på en motorsykkel og det termiske stoffet som den er laget av, noe som gjør det ideelt for å bekjempe kaldt vær. Denne fleece har oppnådd over 65% termisk isolasjon og del som dekker tommelen og glidelåsen med sitt Camlock-system, forbedrer isteden ergonomien.

Egenskaper:

Sport: Vei

Touring: Long Rang

By: Pendling

Passform: Slim

Temperatur: Vinter, Midtsang, Aummer

Vanntett: Nei

Vindblokker: Nei

Komfort:

Komfort sømmer

ergonomi:

Thumb loop

Camlock zip

Temperaturjustering:

Termisk stoff (66% termisk isolasjon)

funksjonalitet:

Sidelommer


Finn ut Dainese D-Mantle Fleece Jacket på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Herreklær salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Jakker produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos motardinn.

Spesifikasjoner Dainese D-Mantle Fleece Jacket

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up