`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Dainese

Dainese D Tail Motorcycle Bag

  • Dainese D Tail Motorcycle Bag
  • Dainese D Tail Motorcycle Bag
  • Dainese D Tail Motorcycle Bag

Dainese D Tail Motorcycle Bag

Produktbeskrivelse Dainese D Tail Motorcycle Bag

Dainese D Tail motorsykkelveske er en flott koffert til løypevogn eller motorsykling aktiviteter som gir deg all tilfredshet, organisering og beskyttelse for klærne og andre ting.

Denne motorsykkelbagasjen har en kapasitet på 20 liter i en elegant, kompakt og moderne design. Hovedrommet er lett tilgjengelig takket være hele glidelåsen. Sidelommer øker plassen for å lagre flere verktøy.

Den vanntette hetten beskytter motorsykkel kofferten din mot uforutsett regn, antislip neopren polstring garanterer større holdbarhet, og det lettforsterkede håndtaket gir et enkelt og behagelig hold.

D TAIL MOTORSYKKEL BAG Dainese av Ogio. Motorsykkel bag for sport ridning og touring, utvidbart og lett å montere.

spesifikasjoner:

Slank strømlinjeformet design for optimal luftstrøm

Strukturert neopren non slip pad for maling beskyttelse

Universal web monteringssystem for sikker tilkobling

Legg Ogio Tail Bag for en komplett bakre bag sykkel sett

Deluxe hovedrom med 240 kubikk inches av ekspansjonsvolum

Top arrangør lomme

Dual støpte side tilbehør lommer

Integrert skjult regn hette

Easy grab forsterket håndtak

Kapasitet: 20,9 L


Hvis du ser etter gode kvalitets Kofferter artikler, da vil vårt utvalg av Kofferter definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Dainese D Tail Motorcycle Bag, prisen er 104.99 € og er tilgjengelig. motardinn er det beste alternativet for å kjøpe motorsykkel utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Dainese D Tail Motorcycle Bag, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Dainese D Tail Motorcycle Bag

Lys stilling
Kapasitet
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God å sende raskt

-

Frakt er raskt og produktene er gode. Det er bra fordi størrelsen kan utvides. Det er også et sklisikkert materiale på baksiden og passformen er god. Praktisk da kappaen kan trekkes ut av chucken når det regner.

God størrelse. lett å feste.

-

Jeg er veldig fornøyd med vesken, som jeg kjøpte til Honda XR400. Vesken er av god størrelse for å bære noen verktøy, reservebiter, drikke og snacks mens du sykler. De to sidelommene er nyttige for å sikre små gjenstander, og det er også en topplomme som kan brukes til en telefon eller andre ting. Hovedrommet er romslig og kan utvides. Posen var enkel å feste til bakre stativet på sykkelen min. De fire snapspennene gjør det raskt og enkelt å fjerne posen fra sykkelen, slik at stroppene blir liggende på plass.

Dainese tail tail bag

-

Utmerket passform til motorsykkelen! Ideell størrelse! Utmerket !!

Stor kvalitet, veldig stilig.

-

Jeg kjøpte Dainese D halepose for 2004 Gsxr 750. MotardInn, var den aller beste prisen. Vesken er av ypperlig kvalitet og passer perfekt på sykkelen min, og frakten var rask, den kom til huset mitt i løpet av en uke. Jeg anbefaler dette selskapet, jeg vil definitivt kjøpe igjen. Thx igjen.

Godt produkt

-

Virkelig godt produkt varierer nyttig

Stor

-

Veldig god kvalitet, rask service.

Det er en veldig god størrelse.

-

Dette kan være den beste følelsen av størrelse i nærheten av touring. Av begge sidelomme er også praktisk. Regn er funksjonell og søt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk