up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Dainese
360

Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

plus
  • 360Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet
  • Play videoDainese DA 540 Mineral Open Face Helmet
  • Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet
  • Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet
  • Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Produktbeskrivelse Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Standard CE 22.05.


DA 540-hjelmen er det perfekte eksemplet på blandingen av motorsykkeltradisjon og teknologi som Dainese bringer til hvert produkt.

Fiberglasset og karbonskallet garanterer sikkerhet og lett vekt, mens foringene kombinerer deler i nøye herdet fyldig skinn med ikke-allergifremkallende stoffer som sikrer høye komfortnivåer.

Essensiell design, den omhyggelige omsorgen som er gitt til detaljer, kvaliteten og innovasjonen i materialene og stoffene, og Made in Italy-produksjonen skaper en unik kombinasjon for alle de som søker det reneste uttrykk for motorsykkelritt i hjelmen.

Beskyttelse:

Utvendig og innvendig skall: Fiberglass Carbon Composite Fiber shell

Støtdempingsskall i polystyrenskum (EPS)

Homologation: Ece 2205

Komfort:

Interiør: Polstring i pustende, allergivennlig stoff

Avtakbar hette

Avtagbare puder Lorica imitert skinninnsats Ytterkant i skinn som matcher farger på innsiden

Vekt: Lite skall, 1.050 g

Andre egenskaper:

Funksjonalitet: Dobbelt D-ringfeste på halsen

Tilbehør: Kinnputer

Lokk

VIKTIG NOTAT

Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05, så den kan bare brukes i land der denne europeiske homologasjonen ECE / ONU R22.05 er godkjent. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologasjonen ECE / ONU R22.05, og fraråder bruken av denne i disse landene. Ved hjelp av denne kunngjøringen er kjøperen klar over dette faktum, og forplikter seg derfor til ikke å bruke hjelmen på noe territorium hvor denne europeiske homologasjonen ECE / ONU R22.05 ikke er godkjent og påtar seg ansvaret for dens bruk i disse landene avstå fra å kreve ansvar og / eller erstatning til TRADEINN i tilfelle ulykker eller skade av noe slag. Spesielt er denne hjelmen ikke beregnet for bruk i USA eller Canada for ikke å oppfylle kravene i disse landene.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen motorsykkel utstyr, oppdag motardinn. Som Dainese autorisert forhandler har alle våre motorsykkel produkter full produsentgaranti av Dainese. Velg en av våre Hjelmer kategorier og oppdag utvalget av Hjelmer produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Dainese DA 540 Mineral Open Face Helmet

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up