up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese
360

Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots

Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots

Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots

Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots

plus
  • 360Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots
  • Play videoDainese Germain Goretex Motorcycle Boots
  • Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots
  • Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots
  • Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots
  • Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots

Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots

Produktbeskrivelse Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots

Dainese Germain Goretex støvler tilbyr et plettfritt og formelt utseende for dine daglige aktiviteter i byen, hvor du vil ha de tekniske egenskapene til motorsyklesko , for eksempel komfort, ventilasjon og beskyttelse .

Disse motorsykkelstøvlene er laget med fullkornskinn , som er mer raffinert, motstandsdyktig, stiv og myk å ta på. Goretex-membranen er ansvarlig for å beskytte interiøret mot regnvann og holder foten tørr og ventilert. Dessuten har de nylonhæl og stive innlegg på anklene som beskytter foten i tilfelle støt eller fall.

Designet inkluderer laserinnsatser på anklene og girskifterbeskyttelsen. Disse motorsykkelskoene Dainese kommer med refleksinnsatser som holder deg synlig på veien under lite lysforhold. Dainese S. Germain GORE TEX motorsykkel ankelstøvletter. Sertifisert støvler med en elegant, moderne utseende for urban bruk.


S. Germain GORE TEX ankelstøvletter ble utformet for byens profesjonelle og aldri gå ubemerket hva byen. Laget av myk, men bestandig full korn GORE TEX kuskinn, disse støvlene er CE kategori II til direktiv 89/686 / EEC sertifisert. De kommer med ulike tekniske komponenter som ikke påvirker den generelle elegant, moderne utseende som stive inserts på hælene, forsterket innleggssåler, en vanntett, pustende GORE TEX membran og laser cut inserts.Funksjoner:


Regular fit


Vind blocker


Lukking med glidelås i siden


Reflekterende inserts


Laser setter på shifter vakt


Laser setter på anklene vakt


Temperaturjustering:

Pustende vanntett Gore tex membran: GORE TEX merkevare PTFE, PU og PTFE membran som sikrer en eksepsjonell vanntett forsegling, pusteevne og slitestyrke for å sikre større komfort selv i kulde og regn.Spesifikasjoner:


Materiale:


Gummisåle

Nylonshole

Stive innsatser på ankelen

Idro GORE TEX fullnarvet oksehud


Hvis du er interessert i Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Damesko produktnavnet fra merket Dainese har den høyeste produksjon skvaliten. Dainese designer eksklusive motorsykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots idag!

Spesifikasjoner Dainese Germain Goretex Motorcycle Boots

Farge
Produkttype
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Dainese germain goretex

-

De er veldig behagelige for daglig bruk. Veldig pen. De er Goretex stor fordel for meg fordi jeg kjører på all slags vær.

Botin til motorsykkelen og i byen

-

Produkt oppfyller mine forventninger, super kvalitet, super komfort. Jeg vil kunne erstatte de tidligere, allerede 7 år. Til tross for Covid-19 ankom de trygt, i god timing.

Dainese germain goretex støvler

-

Kvalitetsprodukt, utmerket for vinter og regn. Super konkurransedyktig pris.

Jeg har allerede dem. endelig!

-

Etter en liten forsinkelse på grunn av svart fredag og lignende, har jeg endelig støvlene. De er akkurat det jeg forventet, og til en bra pris. Veldig glad

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up