up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese
360

Dainese Hard E1 Protective Shorts

plus
  • 360Dainese Hard E1 Protective Shorts
  • Play videoDainese Hard E1 Protective Shorts
  • Dainese Hard E1 Protective Shorts

Dainese Hard E1 Protective Shorts

Produktbeskrivelse Dainese Hard E1 Protective Shorts

Dainese Hard Short E1 bukser er ideelle for de syklistene som foretrekker friheten og komforten til shorts, men med alle sikkerhetsnivåer som er nødvendige for å utøve motorsykkel .

Denne motorsykkelkortet har Crash Absorb polypropylenplater på lårene, polypropylen og polyetylenplater på coccyx, og Pro Shape myke beskyttere på hoftene for å garantere god støtte i tilfelle en ulykke.

Det elastiske stoffet med myke innsatser , silikon i lårene og pustende netting gir maksimal fleksibilitet, bevegelsesfrihet og ventilasjon inne, slik at du holder deg tørr under hele turen. Disse shortsene for motorsykling har en elastisk og forsterket midje og hem for bedre luftkontroll. Dainese HARD SHORT motorsykkel beskyttelse. Strikk shorts med polypropylen og "Crash Absorber" beskyttelse for lårene.


Ikke vent lenger og kjøp Dainese Hard E1 Protective Shorts. For annen informasjon om egenskapene til Dainese Hard E1 Protective Shorts kan du komme i kontakt med motardinn gjennom vår kontakt side. motardinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Beskyttelse for motorsykkel og annen fritidsaktivitet . Vår Beskyttelse vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Kropps beskyttelse artikler.

Spesifikasjoner Dainese Hard E1 Protective Shorts

Lys stilling
Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Bra produkt, god kvalitet

-

Kvaliteten på produktet er oppsiktsvekkende og finishene er perfekte !! Jeg gir den en 4/5 fordi den ikke dekker 100% den delen som mest interesserte meg, som er Trocanter (bein som stikker ut i nedre del av hoften). Beskyttelse i lår, rumpe, haleben og høy hofte (Ileaca crest ) det er veldig bra!!

Bakbenbeskyttelse

-

Meshet er veldig pustende, og sklisikker stripe på låret. Hvis skrittet har beskyttelse vil være perfekt, størrelsen litt mindre enn andre Dainese-produkter, anbefaler jeg at du valgte større enn din vanlige størrelse

De sparer deg .... på ordentlig !!!

-

Hva kan jeg si ... når du bruker penger for å beskytte deg selv, er det alltid penger som brukes godt. Komfortabel hyperventilert og de reddet meg .... på ordentlig !!! Jeg ville kjøpt dem tilbake og også anbefalt dem til de som sykler.

Virker.

-

L-størrelsen var nærmere M-størrelsen. Bra.

Toppertje

-

Perfekt, dette er det tredje paret bukser jeg har bestilt. I 15 år har jeg brukt disse harde shorts E1 fra Dainese, jeg trener aldri sporten min uten disse buksene (dainese hard short E1). Optimal beskyttelse som den er laget for, og som har bevist buksene mange ganger i løpet av min sport.

Våt klær godt

-

Litt, størrelsen følelsen er gjort mindre.

God beskyttelse

-

Det var bra enn jeg forventet. Men nølte ærlig fra fyren, og prisen fra co-〇 røtter, mindre protector enn de andre selskapene, er det er det ingen følelse av ubehag når du sitter. Jeg har ikke falt ned ennå, men du kunne ha en følelse av trygghet. Du tenker slitasje osv forhindret av dette, tror jeg at det er heller ikke for hardt ridning fra følelsen av trygghet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up