up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese
360

Dainese Mig C2 Gloves

plus
  • 360Dainese Mig C2 Gloves
  • Play videoDainese Mig C2 Gloves
  • Dainese Mig C2 Gloves

Dainese Mig C2 Gloves

Produktbeskrivelse Dainese Mig C2 Gloves

Dainese Mig C2-hansker er ideelle for bruk i sommersesongen siden de er designet med alt materiale for å holde hendene tørre, beskyttet mot støt og veldig slitesterk.

Disse motorsykkelhanskene til sommeren er laget med kuskinn og perforert rygg som muliggjør inntreden av ventilasjon. Dessuten har håndflaten semsket skinn og inkluderer forsterkninger som gjør den mer holdbar. Polyuretaninnsatser på knokene garanterer maksimal sikkerhet og beskyttelse i tilfelle støt.

De myke og elastiske innleggene i kombinasjon med de forbuede fingrene gir god bevegelighet og fleksibilitetsfølelse. Disse motorsykkelhanskene har en stropp på mansjetten som du kan justere dem raskt og trygt. Dainese Mig C2 Unixex motorsykkelhansker. Bruken av kohud og mesh stoff gjør disse sertifiserte, ventilerte sommerhanskene resistente, men gir gode ytelsesegenskaper.

Komfortabel og lett Mig C2-hansker er designet for ryttere som liker å ta syklene ut på en varm og solrik sommerdag. Takket være forskjellige lag med kuvert og meshinnsatser, blander disse korte sportshanskene ventilasjon med ytelse og motstand. Sportsklimaet som karakteriserer CE-kategori II Pr EN 13594/2010 nivå 1-sertifisert Mig C2-hansker er forbedret av polyuretanhjulbeskyttere for ekstra sikkerhet.

Egenskaper:

Slank passform

Mansjettjusteringsrem

Pre buet finger

Innlegg i polyuretan på knokler

Forsterket håndflate

Mesh stoffinnsatser.

spesifikasjoner:

Materiale:

Cowhide: Gir et godt åndbart nivå samtidig som det sikrer økt motstand mot slitasje.


Hvis du er ute etter Dainese Mig C2 Gloves er du heldig. I vår motorsykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst motardinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Beskyttelse produkter. motardinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Hansker for ulike typer aktiviteter. Vår Hansker er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Dainese Mig C2 Gloves

Farge
Skjønn
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (10)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott

-

pålitelig og seriøs, fornøyd, anbefaler jeg alle.

Dainese mig hansker

-

Dette er mitt andre par Mig-hansker. De er av ypperlig kvalitet, og det første paret har vart i mer enn 5 år med bare litt slitasje i visse områder (pekefinger og håndflate). Kjøpte disse i Black Friday-salget, og de ankom under under en uke. Alltid gode priser på dette nettstedet.

Det var et godt kjøp.

-

Jeg handlet godt. Prisen var også bra. Det var godt å se leveringsstatusen.

Beste korte hansker på markedet!

-

Jeg bestiller mitt andre par Mig C2 fra Motardinn (fordi de har de beste prisene), og det er ikke en gang fordi de første har slitt. Jeg bestiller dem, i tilfelle de blir avviklet når mitt første par slites. Jeg går veldig raskt gjennom hanskene mine, og jeg går i gjennomsnitt et par per år da jeg brukte Alpinestars, og jeg er på min fjerde sesong på Mig C2’ene! De kan fotograferes rett ut av pakken, og passformen er riktig på. Størrelse på størrelse er veldig inkonsekvent sammenlignet med Dainese. Disse hanskene er så holdbare, og de ser bra ut også! Dette er virkelig de beste shorties som jeg noensinne har brukt, og jeg er en Dainese kunde for livet!

Optimas hansker

-

Veldig komfortable hansker, bra for både varme og kalde dager, unntatt ekstreme dager. Hanskens åpning kan være litt bredere.

Super

-

Kvaliteten er utmerket. I Ukraina, levert i 2 uker.

Utmerket 100% originalt produkt

-

Av det beste som det er i hansker, utmerket kvalitet og pris, kom produktet godt innpakket, bare forsinket ved å komme inn i tollen i Mexico

Perfekt

-

God kvalitet, perfekt for sommeren road

Takk skal du ha!

-

Jeg har mottatt disse hanskene til bursdagen min, den store! Prisen var bra også ... min forlovede hadde, en passe å tenke at de ikke ville komme i tide, frakt var vanskelig å spore. De kom en dag før bursdagen min, akkurat i tide! Elsker dainese produkter, jeg har en jakke som passer som den var skreddersydd for å passe. Takk igjen trav

Dainese hansker mig c2

-

Alt ok. gjerne igjen

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up