up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese
360

Dainese Razon Jacket

Dainese Razon Jacket

Dainese Razon Jacket

Dainese Razon Jacket

plus
  • 360Dainese Razon Jacket
  • Play videoDainese Razon Jacket
  • Dainese Razon Jacket
  • Dainese Razon Jacket
  • Dainese Razon Jacket
  • Dainese Razon Jacket

Dainese Razon Jacket

Produktbeskrivelse Dainese Razon Jacket

Dainese Razon Jacket er den perfekte skinnjakken designet for byen, siden den tilbyr et elegant og upåklagelig utseende slik at du kan gå fra motorsykkelen din til ditt arbeid med stil, uten at det går utover ventilasjon, beskyttelse og komfort .

Kuskinnskinnet, bielastisk S1-stoff og de mikroelastiske innleggene gjør denne motorsykkeljakken veldig motstandsdyktig, holdbar, komfortabel og elastisk, noe som gir utmerket fleksibilitet i bevegelsene dine. Dessuten har det et desinfisert fôr , som garanterer pusteevne og avtagbart termisk fôr, slik at du kan bruke det på vinterdagene.

Denne skinnjakken for motorsykling inkluderer avtagbare beskyttere på knærne for større sikkerhet i tilfelle fall. Det inkluderer også muligheten for å plassere ryggbeskyttere. Den leveres med et jakkebuksestengingssystem og nakken er justerbar. En aggressiv, sporty utseende og en umiskjennelig Dainese stil delta sammen i denne kua skinnjakke med en sterk personlighet.


Forutsatt med co-injisert skulder beskyttere med aluminium innlegg og sammensatte beskyttere, en type G ryggbeskytter kan integreres i Racing Pelle jakke.


Komfort, ergonomi og funksjonalitet er sikret av elastiske innsatser på halsen, ermene og på sidene, og de jacketpants festing glidelås.


Luftinntakene på sidene og brystet tillate ideelle indre temperaturkontroll.Funksjoner:


Beskyttelse:


- Shock beskyttelse


- Kompositt beskyttere sertifisert til EN 1621.1/97 Standard


- Co-injisert skulder med aluminiuminnleggMateriale:


- Kuskinn


- Slitasje og rivestyrke


- S1 stoffKomfort:


- Ergonomi


- Jakke-bukse festesystem


- Midje justering


- Setter i stretch


- Elastiske innfellinger


- Krage med elastisk insert


- Temperatur regulering


- Air vents på sidene


- Renvasket ®-serienAndre egenskaper:


- Lomme for G1 eller G2 typen ryggskinne


- Reflekterende inserts


- Myke inserts


- Innvendig lomme


- Funksjonalitet


- 2 utvendige lommer


Er du ute etter materialer fra Dainese og spesielt Dainese Razon Jacket? Hos motardinn kan du finne en komplett liste over Herreklær produkter og motorsykkel tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk motardinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial motorsykkel kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Dainese Razon Jacket

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God kvalitet

-

170cm 75 kg 50 størrelse God passform

Veldig fint

-

Lett og mykt, men veldig stabilt

Blusão muito bom!

-

Forro térmico amovível de boa qualidade e com punhos elásticos. Qualidade da pele e acabamentos excelentes. Único aspecto menos favoriserer ét og existência de poucos bolsos interiør. Recomendo para uma utilização no dia-a-dia, com a possibilidade de utilização todo o ano exco nos dias de chuva mais intensa. Sigam a tabela de tamanhos pelo perímetro do peito e não se enganam.

Produkt / tjeneste

-

Utmerket produkt!

Sen levering

-

Jeg bestilte en jakke på dette nettstedet på 15/01 fordi elementet var tilgjengelig og tilgjengelig mellom 19/01 og 23/01. Så det var en bursdag til 25/01, det var perfekt. Bortsett fra at varen kom på 30/01 og det var uten gave til vår venn. Derfor skade på en vare tilgjengelig på lager så det er bare antakelse Grunnet tilgjengelighet fra leverandøren. Dette har noe bortskjemt partiet.

Fint strøk!

-

Stilig jakke som passer godt i 't kroppen. Få logoer på jakken selv som gjør en jakke som du kan bære utenfor motorsykkel.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up