up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese

Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants

Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants

Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants

Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants

plus
  • Play videoDainese Sherman Pro D Dry Long Pants
  • Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants
  • Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants
  • Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants
  • Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants

Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants

Produktbeskrivelse Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants

Dainese Sherman Pro D Tørrbukser har de høyeste standardene for sikkerhet for turneringsaktivitetene dine der du trenger beskyttelse, ugjennomtrengelighet, komfort og god slitestyrke mot de uovertrufne forholdene på veien.

Disse motorsykkelbuksene er designet med Mugello-stoff som er ansvarlig for å gi elastisitet, komfort og motstand mot slitasje. Men det beste er D Dry-membranen som avviser regnvann og letter pusteegenskaper, slik at du til enhver tid føler deg tørr.

Designet inneholder avtagbare knebeskyttere , som garanterer større sikkerhet i tilfelle støt. Disse vanntette buksene inkluderer også refleksinnsatser som øker synligheten til buksene på veien, justerbar midje og myke innlegg som fremmer utmerket mobilitet. Utmerket bevegelsesfrihet og ekstreme ergonomi: Sherman Pro er det mest populære valget for de på jakt etter bukser med en perfekt passform kombinert med teknisk innhold.


Disse buksene, som også er tilgjengelig i damens versjon, er laget av elastisk Mugello stoff som gjør dem i stand til å følge kroppens bevegelser til en overraskende nivå.


Med et pustende vanntett D-Dry membran, disse buksene har fremragende teknisk innhold, som tilbys av jakken festesystem, kalv zip, refleks inserts og sammensatte beskyttere på knærne.Funksjoner:


- Shock-beskyttelse


- 4 utvendige lommer på forsiden


- Utenfor lomme på baksidenSpesifikasjoner:


- Mugello stoff


- Slite og rivestyrke


- Ergonomi


- Midje justering


- Glidelås på leggen


- Jakke-bukse festesystem


- Stretch stoff (foran og bak)


Pustende vanntett D-Dry membran


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants unik. Hvis du er interessert i Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk motardinn. Vår omfattende Bukser kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte motorsykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et motardinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Dainese Sherman Pro D Dry Long Pants

Lengde
Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up