up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese
360

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

plus
  • 360Dainese Street Rocker D WP
  • Play videoDainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D Vanntette støvler er designet for de syklistene som ønsker et vintage-utseende takket være effekten skapt av skinnstoffet med perfekt finish, uten å forlate beskyttelsen, komforten og ugjennomtrengeligheten , funksjonene som er nødvendige i hverdagen.

Disse motorsykkelskoene Dainese har et fullkorns skinnstoff , polert og med delikate utførelser som gir det gamle preget. Dessuten har de en D WP indre membran som avviser virkningen av vann og holder foten tørr og ventilert.

Utformingen av disse vanntette støvlene i middels stokk inkluderer en gummisåle for utmerket grep, reflekterende detaljer som gjør deg synlig om natten, og stive innlegg på ankelen for å beskytte foten i tilfelle fall. Enten du er en caféracer, en ekte rocker eller en fan av vintage, Gate Rocker D WP sko er ideelle for you.These sko er et unikt produkt laget av myk, full korn topp kvalitet okseskinn som er utsatt for spesialbehandling og håndbehandling prosesser som gjør hvert par unique.Street Rocker D WP sko er, CE - Kategori II-direktiv 89/686 / EEC-sertifiserte, og bortsett fra den utmerkede beskyttelsen av stive hæl innstikk og forsterkede sålene, er ideell for alle værforhold takket være en indre, vanntett, pustende D WP membran.Spesifikasjoner:


By: Livsstil

Fit: Regular

vanntetthet: Ja

Temperatur: Vinter

Vind blocker: Ja


Materiale:


Gummisåle

Nylonshole

Stive innsatser på ankelen

Full korn okseskinn øvre


Ergonomi:


Lukke med blonder


Temperaturregulering:


Vanntett D Wp interiør


Andre kjennetegn:


Reflekterende inserts

Vintage effekt Hånd børstet hide


Homologation:


Sko sertifisert til CE Cat. II 89/686 / EEC direktiv


Ønsker du og kjøpe Dainese Street Rocker D WP? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Uformellt hos nett motorsykkel butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste motorsykkel produkter, som er tilpasset dine behov på motardinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Herresko tilbud.

Spesifikasjoner Dainese Street Rocker D WP

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kvalitets ridesko

-

Jeg kjøpte denne for 2 år siden og bruker den frem til nå, fin passform, foten føles sikret, lær er gode og slitesterke sko

Dainese street rocker d vanntett førsteinntrykk

-

Utmerket førsteinntrykk. La oss se hvordan de oppfører seg i det lange løp. Kvaliteten på huden er tilsynelatende fantastisk. Viktig merknad, jeg foreslår at du følger retningslinjene for størrelser til punkt og prikke, da tallet du bør velge er 1 til 2 størrelser over det de vanligvis bruker. Til slutt, bare en reparasjon av leveringstiden til produktene, faktisk noe å forbedre, da det er konkurrenter, og gjør leveranser 48H etter bestilling.

Street rocker

-

Veldig fint..

Godt utseende og fin montering

-

Dainese Street Rocker D Vanntett er litt strammere enn andre Dainese-sko, men samme størrelse kan brukes. Mer enn jeg trodde, lær er stivhet, håper gradvis at det blir mykere, selv om syklisten kan føle trygghet for foten med soliditet.

Var god!

-

Utseendet og størrelsen var bra. Det var enda bedre å kunne kjøpe det billig, og jeg vil gjerne kjøpe det igjen hvis jeg har mulighet!

God

-

Bra produkt, som beskrevet på nettet. Konkurransedyktig pris

Mot høst og vinter!

-

Cool!

Dainese street rocker d

-

God kvalitet

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up