`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Returneringer

Returneringer

Ønsker du å returnere produkter: raskt og enkelt!

Logga in dig på ditt kundkonto og skriv ut returetikett

Klargjør en ny pakke og feste returetiketten utenfor

Send din pakke

Du vil motta en bekreftelse på e-post og tilbakebetaling

Returpolicy

Vilken är er returpolicy?

Du har 30 dager på deg til å avgjøre om varen passer for deg. Vi vil refundere alle elementene, forutsatt at elementene ikke har blitt skadet, tilsmusset, vasket, endret eller slitt, og at alle etiketter og etiketter er festet. Hvis du for eksempel foretrekker en annen størrelse eller en annen farge, må du legge inn en ny bestilling i vår nettbutikk.

Vil du returnere noe? Forsikre deg om at du respekterer følgende kriterier:

- Du kan returnere en hvilken som helst vare for refusjon innen 30 dager etter mottak av den opprinnelige bestillingen. Vær oppmerksom på at tilpassede / personaliserte gjenstander, for eksempel tilpassede fotballsko, tilpassede fotballhansker og tilpassede t-skjorter eller skreddersydde ski på grunn av sin art, ikke kan returneres med mindre de er defekte eller skadet under forsendelsen.

- Alle gjenstander må være ubrukte og i opprinnelig stand. Returnerte varer skal inneholde koder og emballasje f.eks. sko skal returneres med den originale skoesken. Ikke fest etiketter eller teip direkte på emballasjen.

- I det usannsynlige tilfellet at en vare blir returnert til oss i en uegnet tilstand, kan det hende vi må sende den tilbake til deg.

- Det er viktig å følge returprosessen, som begynner med å komme med en returforespørsel gjennom seksjonen Min konto.

- Varene er ditt ansvar til de når vårt lager, så sørg for at den er pakket ordentlig og ikke kan bli skadet på veien! Vi anbefaler at du skaffer bevis på porto. Vår returadresse er: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c / Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spania.

Hvordan returnere en vare?

Følg disse trinnene for å få raskere returprosess:

Trinn 1: Logg på MIN KONTO

Logg på kontoen din ved å bruke e-postadressen og passordet ditt, og velg Mine bestillinger . Klikk på bestillingen, velg årsaken som passer bedre til situasjonen, og følg instruksjonene. Skriv deretter ut returetiketten.

Trinn 2: Forbered pakken din

Når du har skrevet ut returetiketten, må du klargjøre pakken. Sørg for å sende varen / varene tilbake under perfekte forhold (ubrukt, med etiketter, i originalemballasje) og bruk en ny pakke / emballasje for å sikre at ingen etiketter eller teip blir festet på originalproduktemballasjen. />
Trinn 3: Send pakken din

Fest returetiketten på utsiden av emballasjen og send pakken til adressen som er angitt på returetiketten.

Trinn 4: Motta tilbakebetaling

Når returen din behandles, vil du motta en automatisk e-post. Vi sender deg også en e-post så snart vi har fullført returen. Enhver refusjon vil automatisk bli utstedt til betalingsmåten du brukte for å plassere den opprinnelige bestillingen. Det kan ta opptil 15 virkedager (unntatt helger og helligdager) fra returdagen for å bli levert tilbake til vårt lager og fullført.

Hvis du vil bytte varen din, må du returner den og legg inn en ny ordre.

Hvis du har mottatt varen har blitt skadet under transport, defekt eller feil vare?

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Dersom varen har en mangel, må du melde dette til oss så raskt som mulig, slik at vi kan iverksette tiltak for å avhjelpe problemet. For å behandle din reklamasjon så raskt og enkelt som mulig så kan du bruke returskjemaet. Det eneste du trenger å gjøre er dette:

Trinn 1: Logg deg inn på din kundekonto

Hold pekeren over Min konto og velg Mine ordre i nedtrekksmenyen.

Trinn 2: Velg din bestilling og varen

Bare sjekk detaljene og velg årsaken til retur.

Trinn 3: Informasjon / bilder

Følgende informasjon må være med:

- En kort beskrivelse av hva som er galt eller mangler.
- 1 bilde av varen defekt.

Hvis pakken din ser skadet ut, kan du nekte å ta den i mot og be de sende den i retur til oss. Merk at skadet emballasje sjelden betyr at produktet inni er skadet på noen måte. Hvis det derimot viser seg at produktet også er skadet, så melder du bare fra til oss på returskjemaet. Vi trenger følgende: Sikre dokumentasjon via foto (emballasje og varen).

Trinn 4: Behandle

Kundeservice vil da fortelle deg hva du skal gjøre med varen slik at vi får hjulpet deg raskt med saken. Vi sender deg en e-post med returnummer og instruksjoner for returen.

Varer som ikke kan returneres:

- Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper, manualer, bruksanvisninger etc. godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg.
- Skadet på grunn av feil eller intens bruk.
- Skadet på grunn av ytre faktorer.

Hvordan blir pengene refundert?

Enhver refusjon vil automatisk bli utstedt til betalingsmåten du brukte for å plassere den opprinnelige bestillingen.

- Hvis betalingen ble gjort med et debet- eller kredittkort, blir pengene tilbakebetalt til bankkontoen som er koblet til kortet.

- Hvis betalingen ble utført ved hjelp av PayPal, vil verdien av returen bli refundert til PayPal-kontoen din.

Du vil motta en e-postbekreftelse når retur er mottatt til vårt lager, og du bør vanligvis motta refusjonen innen 48 timer etter at du har mottatt denne e-posten.

Merk: Hvis du har mottatt en gave og ønsker å returnere den for refusjon, mottar personen som opprinnelig kjøpte gaven refusjonen. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre.

Originale leveringskostnader refunderes bare hvis returene er for defekte og defekte varer, eller feil levering.

Hvordan søker jeg utveksling?

Hvis du ønsker å motta det samme produktet i en annen størrelse eller et annet alternativt produkt, må du behandle en ny bestilling via nettstedet vårt og betale fraktkostnadene igjen.

INFORMASJON OM STØRRELSER

Det kan være en forskjell mellom størrelsen du har bestilt og den som er angitt på etiketten til noen artikler og merker, men ikke bekymre deg, dette er på grunn av ekvivalensen mellom internasjonale størrelser (f.eks. tilsvarer størrelse 38 i Spania 36 i Tyskland). Vi anbefaler at du prøver alt rolig hjemme.

Hvem betaler returporto?

Hvis du returnerer en vare på grunn av at den ikke passer riktig eller av en lignende årsak, må returgebyr betales av deg *. Hvis du returnerer en skadet eller mangelfull gjenstand, eller varen ikke er som avbildet, vil vi selvfølgelig organisere en henting på kostnadene våre.

* Du kan nå bruke Cycleon til å returnere uønskede produkter - en enkel måte å returnere pakker på til en konkurransedyktig pris. For Norge koster returetiketten 10.99€ (omtrent 115.49 NOK).

Denne tjenesten er tilgjengelig for følgende land: Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Irland (Nord), Irland (Republikken), Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Monaco, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia.

For kunder utenfor EU, foreslår vi at du bruker DHL ettersom vi har en spesiell avtale med dem. Ved hjelp av DHL vil forsendelsen bli ryddet raskt og effektivt. Du kan skrive ut returetiketten direkte i MIN KONTO.

Hva er garantien politikk?

Alle varene er garantert i 2 år. Hvis du oppdager at varen har en produksjons- og / eller funksjonsfeil, vil den bli sendt til merkevaren. Mangler forårsaket av uaktsomhet, slag, feil bruk eller manipulasjon, uegnet spenning, feil installasjon som ikke er utført av autorisert teknisk service når det er aktuelt, eller materialer som er utsatt for slitasje på grunn av normal bruk er ikke inkludert. Når det gjelder datamaskinvarer, dekker ikke garantien fjerning av virus, restaurering av programmer av denne grunn eller reinstallering av disken som er forårsaket av sletting av den. Vi tilbyr en tjeneste for å samle den defekte varen til vår pris, og deretter sender vi den tilbake til merkevaren. Ventetiden vil variere avhengig av ledelsestiden som den tekniske tjenesten til hvert merke har. I de hendelsene som rettferdiggjør bruken av garantien, vil muligheten være å reparere, erstatte varen, rabatt eller returnere, i henhold til lovlig fastsatte betingelser. For å behandle garantien din ber vi deg følge prosessen nedenfor:

Trinn 1: Logg på MIN KONTO

Logg på kontoen din ved å bruke e-postadressen og passordet ditt, og velg Mine bestillinger .

Trinn 2: Velg ordre / vare

Klikk på bestillingen og velg den / de skadede / defekte varene. Velg 4. Varen fungerer ikke eller er defekt som returårsak.

Trinn 3: Informasjon / bilder

For å behandle garantien ber vi deg gi oss en kort beskrivelse av feilen samt minst ett bilde der skaden / mangelen kan vises. Bilder kan legges ved direkte på skjemaet.

Trinn 4: Prosess

Når vi kan motta nødvendig informasjon, vil vi kontakte deg umiddelbart for å avtale eventuelle nødvendige handlinger.

Vi kan ikke akseptere gjenvinning av følgende mangler:

- Skadet på grunn av feil eller intens bruk.
- Økt svette.
- Fargeoverføring (dvs. jeans som farger sokker blå).
- Skadet på grunn av eksterne faktorer, som friksjon, skarpe gjenstander eller kjemikalier.
- Artikler som forårsaker fysisk ubehag, dvs. blemmer.

Tilbud: PayPal Refundert Returservice

Du kan nå få gratis avkastning på bestillinger betalt med PayPal! Dette betyr at hvis du vil returnere en uønsket vare, vil fraktkostnadene ved å sende den tilbake til oss bli refundert av PayPal direkte på din PayPal-konto. Du må aktivere denne kampanjen før du kjøper for å kvalifisere deg.

Les følgende vilkår og betingelser før du fortsetter:

https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/refunded-returns/

Hva er Cycleon Returns-tjenesten?

Du kan nå bruke Cycleon til å returnere uønskede produkter - en enkel måte å returnere pakker på til en konkurransedyktig pris. For Norge koster returetiketten 10.99€ (omtrent 115.49 NOK).

Denne tjenesten er tilgjengelig for følgende land: Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Irland (Nord), Irland (Republikken), Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Monaco, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia.

Lukk