up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

DMD
360

DMD Vintage HD Open Face Helmet

plus
  • 360DMD Vintage HD Open Face Helmet
  • Play videoDMD Vintage HD Open Face Helmet
  • DMD Vintage HD Open Face Helmet

DMD Vintage HD Open Face Helmet

Produktbeskrivelse DMD Vintage HD Open Face Helmet

Standard CE 22.05.

Egenskaper:

Fiberglass Shell

2 forskjellige skall for perfekt passform og maksimal kompaktitet

Avtakbar og vaskbar liner

Integrerte snaps for Visors / Shields

Polstret hake stropp med Double D ring lukning

ECE-homologering

VIKTIG NOTAT

Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05, slik at den kun kan brukes i land der denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05 er godkjent. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene. Ved denne kunngjøringen er kjøperen oppmerksom på dette faktum og forplikter seg derfor ikke til å bruke hjelmen på et område der denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05 ikke er godkjent under antatt ansvar for bruk i disse landene , avstå fra å kreve ansvar og / eller kompensasjon til TRADEINN i tilfelle uhell eller skader av noe slag. Spesielt er denne hjelmen ikke beregnet for bruk i USA eller Canada for ikke å oppfylle kravene i disse landene.


Bestill nå din DMD Vintage HD Open Face Helmet og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for DMD Vintage HD Open Face Helmet, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå DMD Vintage HD Open Face Helmet på lager og prisen er 179.99 $. Med vårt utvalg av Jet artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner DMD Vintage HD Open Face Helmet

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up