up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Furygan
360

Furygan Td21 Gloves

Furygan Td21 Gloves

plus
  • 360Furygan Td21 Gloves
  • Play videoFurygan Td21 Gloves
  • Furygan Td21 Gloves
  • Furygan Td21 Gloves

Furygan Td21 Gloves

Produktbeskrivelse Furygan Td21 Gloves

Laget av perforert skinn gjør den myk og lett, er TD21 en hanske som holder hendene ned på varme dager uten at det går på beskyttelse.Funksjoner:


- Den TD21 er CE merket som PPE.


- M ain externa l material: 100% geiteskinn, for mykhet og komfort.


- Furygan Skin Beskytt fôr - godkjent av Furygan FoU (Motion Lab) for å forsterke lær produkter i form av rive-og slitestyrke.


- Ekstern beskyttelse skallet for metacarpals. Flere forsterkninger laget med doblet skinn lag og ekstra skum på områder som er utsatt for slitasje i en krasj situasjon (palm, cuff ...).


- Den geiteskinn og pre-shaping tilbyr et høyt nivå av følelsen på sykkelstyret.


- Perforere d skinn f eller en ir flo w.


- Wrist justerbar.


- Com fort armering sement på toppen av håndflaten og innsiden av tommelen.


- Betwe en hver finger, på bunnen, har vært sted en bestemt tekstil sette inn for å oppnå en overlegen stadium av komfort


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen motorsykkel utstyr, oppdag motardinn. Som Furygan autorisert forhandler har alle våre motorsykkel produkter full produsentgaranti av Furygan. Velg en av våre Beskyttelse kategorier og oppdag utvalget av Beskyttelse produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Furygan Td21 Gloves

Farge
Skjønn
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Topp mellomsesonghansker !!

-

Jeg er veldig fornøyd med disse hanskene. Ikke for tykk, du kan føle hva du gjør med det. Kvaliteten ser veldig bra ut. Læret er av utmerket kvalitet. Beskyttelsen er god. Kort sagt, gode hansker hvis holdbarhet jeg vil dømme over tid.

Godt produkt

-

Hanskenes finish er topp. Mykt skinn, enkel innsetting og godt plasserte beskyttere. Skinnet vil mykne, men vær forsiktig, det blir små. Foreløpig ikke testet i kjøring, så for å se evolusjonen i tide. Men jeg anbefaler.

Sommerhansker

-

Vakkert, veldig behagelig og kult for sommeren !!!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up