up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Garmin

Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

plus
  • Play videoGarmin BirdsEye Satellite Imagery Software
  • Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Produktbeskrivelse Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Vi har gjort det enda enklere å overføre høyoppløselige satellittbilder til din GPS håndholdt enhet for å få et sant bilde av dine omgivelser med en ett års abonnement på BirdsEye satellittbilder.


Bruk din BirdsEye Satellite Imagery abonnement med Basecamp ™ til å raskt overføre en ubegrenset mengde satellittbilder til enheten, med hyppige oppdateringer, og sømløst integrere disse bildene inn i din håndholdte Kart for når du trenger dem.


Bilder oppdateres ofte for større nøyaktighet. Plus, er nedlastingsprosessen optimalisert for mykere og raskere oppdateringer.


Fanger verden i strålende klarhet og detaljer med høy oppløsning sub meter farge satellittbilder.


Lar deg å lag vektorkart på din håndholdte (slik som TOPO 100K, TOPO 24K eller City Navigator) med BirdsEye satellittbilder for en real life visning av veier, bygninger og terreng.


Gjør det enkelt for jegere å utføre preseason speiding, bestemme plassering av stands og finne spillet pinchpoints.


Hjelper turgåere og campere finne stier / trailheads og lysninger for camping områder.


Lar geocachere bestemme terrenget rundt en cache og identifisere områder for parkering nær cacher.


Lar reisende å se turist hot spots og landemerker fra en luftig utsikt å gjøre utflukter minneverdig uten å bli tapt.Funksjoner:


Overfør et ubegrenset antall segmenter satellitt og antenne image til enheten med dette abonnementet og gratis programvare Basecamp ™. Før du kjøper BirdsEye abonnement, laste ned den nyeste versjonen av Basecamp og importere satellittbilder til datamaskinen for å sjekke datadekning for valgt område.


Høy oppløsning sub meter farge satellittbilder fanger verden i strålende klarhet og detaljer. *


Lar deg å lag Garmin vektorkart på din håndholdte (slik som TOPO 100K, TOPO 24K eller City Navigator) med BirdsEye satellittbilder for en real life visning av veier, bygninger og terreng.


Hjelper turgåere og campere finne stier / trailheads og lysninger for camping områder.


Lar geocachere bestemme terrenget rundt en cache og identifisere områder for parkering nær cacher.


Aktiverer reisende å se turist hot spots og landemerker fra en luftig utsikt å gjøre utflukter minneverdig uten å bli tapt.Krav:


Filinformasjon:


Filstørrelsen på denne nedlastingen varierer ut fra mengden område valgt. Nedlastinger kan lagres i internminnet eller SD ™ -kort.


Brukes med en enhet bare i:


Dette abonnementet kan kun brukes med en kompatibel, registrert enhet. Enheten må være registrert i Garmin-konto for å aktivere abonnementet på den enheten. Vennligst kjøpe flere abonnementer for flere enheter.


Last ned Times:


Ikke for bruk med oppringt Internett-tilgang eller satellittinternettleverandører. Nedlastingstider kan variere basert på område valgt.


Produkt Kompatibilitet:


Sørg for at enheten er kompatibel med dette produktet før du kjøper. Nedlastbare produkter er ikke refunderbart.


Utløpsdato:


Abonnementet varer i 1 år fra aktiveringsdatoen. Du må fornye etter 1 år. Imagery lastet ned til enheten i løpet av ett års abonnement utløper ikke.


Minimumskrav:


Du må ha Basecamp ™ (versjon 3.0.0 eller nyere) installert på datamaskinen før du kan bruke dette abonnementet. Du trenger også en Garmin-konto. Hvis du ikke har en, vil vi kreve at du oppretter en under kjøpsprosessen. Imagery lastet ned til din GPS-enheten i løpet av ett år tegningsperioden utløper ikke.


Windows®:


Windows® Vista Service Pack 2 eller nyere


2 GB RAM


Minst 1024 x 768 skjerm


USB-port


Høyhastighets Internett-tilgang


Mac®:


Intel-basert Mac som kjører OS 10.8 eller nyere


2 GB RAM


Minst 1024 x 768 skjerm


USB-port


Høyhastighets Internett-tilgang


Alle motorsykkel produktene i kategorien Kart har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos motardinn kan du finne en full katalog over Elektronikk produkter fra Garmin. Prisene på Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software er 28.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Garmin BirdsEye Satellite Imagery Software

Farge
Underkategorier
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up