up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Garmin

Garmin Data FMI 15

plus
  • Play videoGarmin Data FMI 15
  • Garmin Data FMI 15

Garmin Data FMI 15

Produktbeskrivelse Garmin Data FMI 15

Aktiver flåte administrasjonsmuligheter for enheter som støtter vår Fleet Management Interface med denne kraften / data cable¹. Mini B USB-kontakten sørger for enkel og sikker tilkobling av kabelen til Garmin-enheten.


En ende av kabelen inneholder bare ledninger for terminering med en hvilken som helst kobling og / eller ekstra elektronikk grensesnitt som kan være nødvendig for sammenkopling med vertsflåtestyring maskinvare.


Vennligst ta kontakt med flåtestyringssystem leverandør for en FMI 15 kabel som er riktig terminert for tilkobling til sin flåtestyring hardware eller spør din flåtestyringssystem leverandør for detaljer om hva kontakten og / eller ekstra elektronikk grensesnitt må legges til FMI 15.


Kjøp nå din Garmin Data FMI 15 for bare 47.608095 $. Laget av Garmin Data FMI 15 er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos motardinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt motorsykkel produkter. Se hele vårt utvalg av Batterier og ladere i vår Elektronikk avdeling.

Spesifikasjoner Garmin Data FMI 15

Farge
Underkategorier
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up