`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Montana 650T

Garmin Montana 650T

Garmin Montana 650T

  • Garmin Montana 650T
  • Garmin Montana 650T
  • Garmin Montana 650T
  • Garmin Montana 650T

Garmin Montana 650T

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Garmin Montana 650T

Montana 650 har en dristig 4 "berøringsskjerm dual orientering skjerm og støtter flere kartlegging alternativer som BirdsEye ™ satellittbilder, og den har et 5 megapiksel kamera for å starte opp. Montana har viktige funksjoner for utendørs som en 3 akse tilt kompensert kompass og barometrisk høydemåler .


Kjøp auto montere og en City Navigator NT® kart og itll gi deg snakkes sving for sving veibeskrivelser. Dens store. Sin allsidige. Sin tøffe. Det tjent navnet Montana den ultimate berøringsskjerm seighet.


Se Big View:


Montana 650 har en stor 4 i., Sollys lesbar touchscreen display som gir krystallklare forbedrede farger og viser bilder med høy oppløsning. Det er lett å bruke grensesnitt betyr at du vil bruke mer tid på å nyte utendørs og mindre tid på å lete etter informasjon.


Både slitesterkt og vanntett, Montana 650 er bygget for å tåle elementene. Støt, støv, smuss, fuktighet og vann er ingen match for denne robuste navigatoren. Uansett setting - på båten, i RV eller på en ATV - Montana er akkurat som hjemme.


Ta geokodede bilder:


Capture steder og minner med Montana 650 5 megapikslers digitalkamera. Hvert bilde blir geotagget automatisk med plasseringen av hvor de er tatt, slik at du kan navigere tilbake til det nøyaktige stedet i fremtiden. Knips og vise bilder i liggende eller stående retning.


For å holde orden på bildene dine og vise sin posisjon på et kart, kobler Montana 650 via USB og bruker Garmins gratis Basecamp programvare. For mer lagringsplass, sette inn et microSD ™ kort; du kan til og med vise bilder fra andre enheter på microSD med Montanas bildeviser.


Dra hvor som helst:


Med en rekke kompatible mounts, er Montana 650 beregnet for bruk på ATV, i båter, som en håndholdt eller i bilen som en personlig navigatør. Bruk bilbraketten med City Navigator-kart for muntlig, sving for sving-veibeskrivelser, eller den robuste mount for din motorsykkel eller ATV. Uansett hvor du tror du kan ta Montana, har den kartlegging og monterer for å komme deg dit.


Gå Overalt:


Legge til flere kart er enkelt med Garmins store utvalg av detaljerte topografiske, marine og veikart. Med sin microSD ™ -kortspor, lar Montana 650 du laster TOPO US 24K kart og treffer stien, plugge inn BlueChart® g2 forhåndslastet kort for en flott dag på vannet eller City Navigator-kartdata for sving for sving ruting på veier (se kart tab for kompatible kart).


Montana 650 støtter også BirdsEye satellittbilder (krever abonnement), som lar deg laste ned satellittbilder til enheten og integrere dem med kartene. I tillegg er Montana kompatibel med Custom Maps, gratis programvare som forvandler papir og elektroniske kart til nedlastbare kart for enheten.


Del trådløst:


Med Montana 650 kan du dele veipunkter, spor, ruter og geocacher trådløst med andre kompatible Garmin GPS-brukere. Så nå dine venner også kan nyte din favoritt fottur eller cache - bare trykk på "send" for å overføre informasjonen til lignende enheter, og la spillet begynne.


Hold Fix:


Med sin høye følsomhet, WAAS-aktiverte GPS-mottakeren og HotFix® satellitt prediksjon, Montana 650 lokaliserer posisjonen din raskt og presist og beholder sin GPS-posisjon selv i tett skog og dype daler. Fordelen er klart - enten du er i dype skoger eller bare i nærheten av høye bygninger og trær, kan du stole på Montana 650 for å hjelpe deg å finne veien når du trenger det mest.


Navigere med letthet:


Montana 650 har en innebygd 3 akse tilt kompensert elektronisk kompass som viser din vei selv når du står stille, uten å holde det nivået. Dens barometrisk høydemåler sporer endringer i trykk for å finne din eksakte høyde, og du selv kan bruke den til å plotte barometrisk trykk over tid, noe som kan hjelpe deg å holde et øye med skiftende værforhold.


Doble Power:


Montana 650 har en one of a kind dobbelt batterisystem. Du vil ha muligheten til å bruke det oppladbare litium ion pakke eller tradisjonelle AA alkaliske batterier - alt etter hva som passer dine behov bedre.


Finn Fun:


Montana 650 støtter geocaching GPX-filer for nedlasting geocacher og detaljer rett til enheten. Besøk OpenCaching.com å starte geocaching eventyr. Ved å gå papirløs, du er ikke bare hjelpe miljøet, men også effektivisering.


Montana 650 lagrer og viser viktig informasjon, for blant annet sted, terreng, vanskelighetsgrad, hint og beskrivelser, noe som betyr at ikke mer manuelt taste koordinater og papirutskrifter! Bare laste opp GPX-filen til enheten og begynne å jakte for cacher.


Ta det fotturer.


Ta det på jakt.


Ta det på vannet.


Fysisk og ytelse:


Enhet dimensjoner, BxHxD: 2.9 "x 5.7" x 1.4 "(7,48 x 14,42 x 3,64 cm)


Skjermstørrelse, BxH: 2 "W x 3.5" H (5,06 x 8,93 cm); 4 "diag (10,2 cm)


Skjermoppløsning, BxH: 272 x 480 piksler


Skjermtype: lyse, transflektivt 65k farger TFT, dual orientering berøringsskjerm; sollys lesbar


Vekt: 10.2 oz (289 g) med inkludert litium ion batteripakke; 11.7 oz (333 g) med 3 AA-batterier (ikke inkludert)


Batteri: oppladbart lithium ion (inkludert) eller 3 AA-batterier (ikke inkludert); NiMH eller lithium anbefales


Batterilevetid: opptil 16 timer (lithium ion); opptil 22 timer (AA-batterier)


Vanntett: ja (IPX7)


Flyter: nei


Høy følsomhet mottaker: ja


Grensesnitt: høyhastighets USB og NMEA 0183-kompatibel


Kart og minne:


Basiskart: yes (European topografisk)


Mulighet til å legge europeiske kart: ja


Innebygd minne: 3,0 GB


Godtar datakort: microSD ™ -kort (ikke inkludert)


Veipunkter / favoritter / posisjoner: 2000


Ruter: 200


Sporlogg: 10 000 punkter, 200 lagrede spor


Spesifikasjoner:


Automatisk ruting (sving for sving ruting på veier): ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)


Elektronisk kompass: ja (tilt kompensert, 3 akse)


Berøringsskjerm: ja


Barometrisk høydemåler: ja


Kamera: ja (5 megapiksler med autofokus, automatisk geomerking)


Geocaching Vennlig: Ja (papirløs)


Custom kartene kompatibel: ja


Bilde navigasjon (naviger til geokodede bilder): ja


Utendørs GPS-spill: nei


Jakt / fiske kalender: ja


Sol og måne informasjon: ja


Tidevannstabeller: ja


Arealberegning: ja


Custom POI (evne til å legge til flere punkter av interesse): ja


Enhet til enhet-overføring (deler data trådløst med lignende enheter): ja


Bildevisning: ja


Garmin Connect ™ kompatibel (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data): jaHva i esken:


Montana 650T


Lithium ion batteripakke


USB-kabel


AC lader EU / UK


Quick Start manualer


Eiere manual på disk


Kjøp nå din Garmin Montana 650T for bare 487.95 $. Laget av Garmin Montana 650T er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos motardinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt motorsykkel produkter. Se hele vårt utvalg av Håndholdt enhets i vår Elektronikk avdeling.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Manual

Spesifikasjoner Garmin Montana 650T

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk