up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Held
360

Held Rodney Gloves

Held Rodney Gloves

plus
  • 360Held Rodney Gloves
  • Play videoHeld Rodney Gloves
  • Held Rodney Gloves
  • Held Rodney Gloves

Held Rodney Gloves

Produktbeskrivelse Held Rodney Gloves

spesifikasjoner:

Spesial fl på søm

Borrelåsjustering på ermene

Stretch stoff paneler (100% polyamid) på baksiden

Perforert fi nger sidevegger

Perforert hånden for maksimal ventilasjon, følelse og komfort.

Spesifikasjoner:

Ytre skall:

Geiteskinn øvre

Meget slitesterk kenguru skinn håndflate

Colour & svette bevis

Fôr:

Ufôret

Upperhand foret i Coolmax og DuPont

Beskyttelse:

Spesiell skum knoke og fingerbeskyttelse

SuperFabric forsterkning på kanten av hånden

Forsterket kant av hånden


Med Held Rodney Gloves, det garanterer det beste motorsykkel utstyr. I tillegg til motardinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din motorsykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Held. Vårt team av motorsykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Beskyttelse tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Held Rodney Gloves

Farge
Skjønn
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Held hansker

-

Utmerkede hansker! Du kan se det er et produkt av høy kvalitet. veldig skjegg og godt dress.

Held rodney hansker

-

Jeg var nølende med å kjøpe disse hanskene uten å prøve dem på, men glad jeg gjorde. Kunne ikke finne tanene hvor som helst, så bestemte de seg for å kjøpe. Disse er uten tvil de beste sommerhanskene jeg noensinne har slitt på. Mine hender blir ikke svette fordi de er ventilert og læret er super mykt. De er også en uttalelsesfarge i stedet for alle de svarte parene jeg har. Du vil ikke angre på å kjøpe disse. Dimensjonering var spot on. Takk holdt for et godt produkt

Held rodney

-

Hånden min målte rundt 9,5 inches. Jeg ble revet mellom størrelse 9 eller 10. Når jeg fikk rundt for å bestille dem 10 ble solgt ut. Jeg er glad jeg gikk med 9 de passer godt, og vil selv bedre når de bryter seg inn. Fingrene er en smule lang, men It'si ikke en stor nedtur. Den byggekvalitet er stor, og jeg liker tillegg av Coolmax fôr. På denne prisen anbefaler jeg Held Rodney hanske.

Nice hansker!

-

Gode ​​sommer vekthansker med mange fine funksjoner. Den venstre hansken har en liten stripe du kan bruke til å tørke regn av din visir, som er en ekstra bonus. Jeg ville kjøpe dem igjen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up